Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Ja i mój ogródek, a może ogród 08:53, 14 sty 2016

Do góry
Ja bym nie zastawiała tych schodów rabatami, ale to moje zdanie zrobisz jak Tobie się będzie podobać Mi się podobają takie duże schody, zapraszają na taras.
Jak dla mnie to zrób tylko przy kole rabatę, do tego na lewo od tych schodów pod ścianą do wejścia do kotłowni zrób taką falę przy ścianie. Podoba mi się tak jak w projekcie wymurowana taka donica na tym kole, Fajnie by to wyglądało: na tarasie donica ze zwisacącymi roślinkami, a pod tarasem rabata z łanami lawendy
P.S. Bardzo fajny projekt Też mam z archonu.
Ja i mój ogródek, a może ogród 08:39, 14 sty 2016

Do góry
cholera nie moge wgrać zdjęcia, ale tu jest rzut - tylko u mnie lustrzane odbicie

http://archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-zeniszkach-m4bc41a905d67a
Miejski ogród w wersji mini 22:33, 13 sty 2016

Do góry
Margo napisał(a)
I ja też przydreptalam za innymi.
Ciekawie się zapowiada z projektem Danusi
Będę podglądać i kibicować, bo jeśli to co widać na awatarku to fragment projektu to będzie super

Gosiu,
bardzo mi miło że zajrzałaś. Niestety to co na awatarku to tylko moja zabawa w programie Garden Puzzle. Nie ma to nic wspólnego z tym co zaprojektowała Szefowa. Projekt jest zachwycający i już nie mogę się doczekać wiosny aby go zacząć realizować. Oj, będzie się działo.
Miejski ogród w wersji mini 22:27, 13 sty 2016

Do góry
Iggia napisał(a)
Witam sąsiadkę
Przyszłam od ee_tam
Fajnie, że będziesz miała projekt od Szefowej
Będę podglądała
pozdrawiam

Witam Aguś,
projekt na pewno dużo mi ułatwi, ale zostaje jeszcze kwestia realizacji. Liczę na podpowiedzi i dobre rady w tym temacie.
Miejski ogród w wersji mini 20:37, 13 sty 2016

Do góry
Witam sąsiadkę
Przyszłam od ee_tam
Fajnie, że będziesz miała projekt od Szefowej
Będę podglądała
pozdrawiam
Miejski ogród w wersji mini 17:44, 13 sty 2016

Do góry
Iwk4,
eee_tam,
dzięki że jesteście. Już niedługo tego czekania przed nami. Dostałam dzisiaj info że w przyszłym tygodniu projekt będzie już u mnie.
Miejski ogród w wersji mini 17:19, 13 sty 2016
Do góry
zapisuję wątek ...fajnie ze projekt Danusi ...ależ mnie ciekawi co ci fajnego wymyśli

Miejski ogród w wersji mini 17:19, 13 sty 2016

Do góry
kaz742011 napisał(a)

Ja jestem już pod ogromnym wrażeniem a widziałam projekt w wersji czarno-białej. Jak dojdą kolory to dopiero musi być efekt. Ale Ty wiesz coś o tym.
Rabaty mają proste linie i rośliny które lubię czyli bukszpany, cisy, hortensje, żurawki. Będą też drzewa liściaste takie jak wiśnie i tulipanowiec.

Cudowne zestawienie roślin. I proste linie, które lubię. Czekam z niecierpliwością.
Przy okazji zdziwiłam się, bo myślałam, se wczoraj wpis zostawiłam. A tu nie ma.
Miejski ogród w wersji mini 15:08, 13 sty 2016

Do góry
bozaj napisał(a)
Witam, pozdrawiam i czekam na wiosnę będzie się u Ciebie działo jak Danusia projektuje to będzie bajecznie, zazdroszczę

Witaj Bożenko. Wiadomo, że jak projekt jest od Szefowej to będzie super, mam tylko nadzieję że podołam realizacji.
Miejski ogród w wersji mini 15:03, 13 sty 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Cześć Kasiu, pzryszłam się przywitać Trafiłam tu od którejś z dziewczyn.
Fajnie się zapowiada, działka czysta, część żywopłotu już masz, projekt od szefowej, super Teraz czekam na wiosne u Ciebie i będę kibicowała
Pozdrawiam.

Witaj Aniu, ciszę się że do mnie trafiłaś. Tych co czekają na wiosnę jest coraz więcej. Mam nadzieję że nie będzie kazała na siebie długo czekać. Kibicuj mi mocno, bo tego bardzo mi będzie trzeba przy realizacji projektu. Wszak ja zielona jak te moje tuje.
Miejski ogród w wersji mini 14:56, 13 sty 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)
Witaj Kasiu
Gratuluję projektu, na pewno będzie wspaniały, liczymy wszyscy, że choć fragment pokażesz
Mam ogródek podobnej wielkości, na skraju wielkiego miasta w coraz ciaśniejszej zabudowie, tym bardziej ciekawa jestem Twojego ogrodu.
Od strony finansowej projekt na pewno znacznie bardziej się opłaca, niż ciągłe przesadzanie i wysadzania nie trafionych roślin- jak w moim przypadku. Zyczę powodzenia i będę zaglądać. Zapraszam do mnie

Dziękuję imienniczko za odwiedziny. Masz rację, jak nie ma się za dużo pieniędzy żeby je roztrwonić- to trzeba je wydać mądrze. Dlatego postanowiłam powierzyć plan komuś kto ma talent, wiedzę i doświadczenie. Na pewno wiele na tym zyskam bo już niejedna osoba pisała że przez ciągłe nieudane eksperymenty straciła więcej niż wydałaby na projekt.
Zaglądaj do mnie jak najczęściej.
Za zielonym płotem 13:51, 13 sty 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
No dobra to nad czym dumać, bo projekt jak dla mnie jest ok
no właśnie

myslę jeszcze nad połączeniem z tą wierzbą co jest po lewo i czy to pasuje do tych bordowych drzew - czy nie lepiej dać coś innego za te drzewa - jak ty myslisz ???
Za zielonym płotem 13:49, 13 sty 2016

Do góry
No dobra to nad czym dumać, bo projekt jak dla mnie jest ok
Za zielonym płotem 13:10, 13 sty 2016

Do góry
Dominika11 napisał(a)
dlaczego od nowa - ten projekt jest fajny - tylko trzeba go doszlifować z rabatami po bokach - jak odpowiadaja ci też rosliny z tego projektu to zostaw - ale twoja decyzja

myślisz, że te hortensje w sąsiedztwie mojej wierzby będą ok? przeglądam realizacje Danusii i natknęłam się na takie zdjęcie:

wpadło mi w oko takie połączenie, no i mogłabym wykorzystać cyprysiki; hortki bardzo mi się podobają tylko musiałabym je zestawić z jakąś rośliną, która by ładnie wyglądała w okresie, kiedy one są brązowe, bo będą na widoku cały czas (okna z jadalni); sądzisz, że dobrze by wyglądały przy dereniach?

napisałam, że chcę zacząć od nowa, bo się pogubiłam, znowu zajmuję się tylko częścią, bo ta rabata to nie tylko to jedno półkole, ale też miejsce z wierzbą i akacją; chciałabym uzyskać efekt spójności i płynnego przejścia
Miejski ogród w wersji mini 12:53, 13 sty 2016

Do góry
Cześć Kasiu, pzryszłam się przywitać Trafiłam tu od którejś z dziewczyn.
Fajnie się zapowiada, działka czysta, część żywopłotu już masz, projekt od szefowej, super Teraz czekam na wiosne u Ciebie i będę kibicowała
Pozdrawiam.
Za zielonym płotem 12:24, 13 sty 2016

Do góry
dlaczego od nowa - ten projekt jest fajny - tylko trzeba go doszlifować z rabatami po bokach - jak odpowiadaja ci też rosliny z tego projektu to zostaw - ale twoja decyzja
Miejski ogród w wersji mini 11:37, 13 sty 2016

Do góry
kaz742011 napisał(a)

Tak. Projekt będę miała od Pani Danusi.
no to kochana powalisz wszystkich na kolana - napewno będzie super
Miejski ogród w wersji mini 11:33, 13 sty 2016

Do góry
Witaj Kasiu
Gratuluję projektu, na pewno będzie wspaniały, liczymy wszyscy, że choć fragment pokażesz
Mam ogródek podobnej wielkości, na skraju wielkiego miasta w coraz ciaśniejszej zabudowie, tym bardziej ciekawa jestem Twojego ogrodu.
Od strony finansowej projekt na pewno znacznie bardziej się opłaca, niż ciągłe przesadzanie i wysadzania nie trafionych roślin- jak w moim przypadku. Zyczę powodzenia i będę zaglądać. Zapraszam do mnie

Miejski ogród w wersji mini 10:13, 13 sty 2016

Do góry
Dominika11 napisał(a)
czyli zleciłaś komuś zrobienie projektu ???

Tak. Projekt będę miała od Pani Danusi Gardenarium
Miejski ogród w wersji mini 09:36, 13 sty 2016

Do góry
leon60 napisał(a)

zdradź co nieco

Ja jestem już pod ogromnym wrażeniem a widziałam projekt w wersji czarno-białej. Jak dojdą kolory to dopiero musi być efekt. Ale Ty wiesz coś o tym.
Rabaty mają proste linie i rośliny które lubię czyli bukszpany, cisy, hortensje, żurawki. Będą też drzewa liściaste takie jak wiśnie i tulipanowiec.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies