To dobrze Irenko,że jesteś zadowolona z aparatu.a z nowego obiektywu też
u mnie też duzo rzeczy w planach,a czasu na wszystko mało.Ale sezon się zaczyna i prac też
ano zgadza sie fajna bo wczesna i ładny pokrój
gabionek i głazowa zapomniałem że to u Ciebie fajno wyszło Kuchni chyba nie chwaliłem ale ściana z klimatem..
tak one sa z tych wielkich bardzo je lubię, z drugiej strony w runiance mam wcześniejsze takie budyniowe to prawie wcale ich nue widac juz w ten chwili
W tym roku dość pózno posadzilam rośliny cebulowe, bo okolo końca listopada.
Stan obecny jest taki, że krokusy, tulipany i hiacynty pięknie rośną, ale przebiśniegi, narcyzy, żonkile wydały jedynie liscie, albo wogole ich nie ma. . Wygląda to jak trawa ozdobna, czy jeśli nie w tym roku to w przyszłym coś z nich jeszcze będzie ??
Asiu, Jak już pisałam Twój pomysł z rabatami bardzo przypadł mi do gustu wykorzystam go, jeśli pozwolisz.
Wklejam zarys całej działki. Może będziesz miała wolną chwilkę i zerkniesz, masz tyle fajnych pomysłów, może przyjdzie Ci coś do głowy??
JA zupełnie nie mam pomysłu jak włączyć miejsce z ogniskiem w faliste rabaty, jeszcze tuje posadzone w L ...
Tam gdzie jest mini sad (2 wiśnie i 3 porzeczki planujemy zrobić plac pod basen, wkurza mnie zmarnowana trawa, a w większości brak trawy po usunięciu basenu, patrzę na to miejsce stojąc w kuchni przy zlewie ...
Maliny zostaną usunięte stamtąd, będą tylko na długości warzywnika. Wzdłuż płotu pociągnę chyba dalej szmaragdy.
Teren wokół placyka jest do zagospodarowania. Jak będę w domu porobię fotki.