Zapomniałabym pokazach Lupo
i Haidetraum - maja tendencję do wykładania się na razie, ale to młode krzaczki drugi sezon u mnie
Staram się u Was bywać w miarę możliwości i czasu, nie u każdego napiszę, wybaczcie, ale wiedzcie, że zaglądam do zaznaczonych wątków jak mi plusiki wyskakują
katalpa jeszcze
guzikowiec, późno startuje i jesienią mi się jakoś nie przebarwia, ale jak ma pomponiki to śliczny i mimo rozmiarów w odbiorze raczej lekki, tu początki kwitnienia, jemu powodzie służą
tą ścieżkę ciut przymulio wczoraj, ale skąd nie bardzo wiemy bo ona przez środek ogrodu biegnie, dalie wołają o plewienie
może ich słonko nie ugotuje....żal by mi było, bo dopiero po poprzednich powodziach odbudowuje kolekcje dalii, przed ślimakami obroniłam.
ogrodówki u mnie pojedynczymi kwiatkami niestety a szkoda.
powój od sąsiadki się pcha.
Słoneczniki mi wczoraj wyłożyło na kukurydzę.
róża wycięta wiosną na maxa przy rozbiórce wachlarza nawet ładnie się zebrała i obficie kwitnie
Perukowiec nie traci na urodzie
tylko trawę skosić to nie wiem jak kosiarką przejedziemy
generalnie czas na fotki mam w takich porach, że jeszcze nieźle grzeje... światło nie to i za dużo go. Jeden z clematisów się odbudował i zakrył zielenią wszystkie trzy przemarznięte.
Ogólne obrazki ogrodowe, póki jeszcze są bo kto wie co nadciągnie po tych mega upałach...
przy altanie mam fragment do którego drugi raz w tym sezonie jeszcze nie dotarłam bo ciągle coś
Zachwycające zestawienie jak się te róże u Ciebie rozrosną będzie retro ogródTylko by trzeba pogodzić z nowoczesnością. Ale skoro w mieszkaniach i domach daje rade pogodzić to czemu by nie w ogrodzie Będzie wyjątkowy ogród