O Sebek jak zwykle wszystko dokładnie wie Jednak młodość i liczba szarych komórek to jest to!!!!
Noooom - do tego sobota to komórki mózgowe najlepiej pracują Ale za tydzień o tej porze mnie z Wami nie będzie
Sebku teraz masz najlepszy okres w życiu, dorosły, imprezki, matura dopiero za rok zazdraszczam
Ale podobno średnia życia się wydłuża, więc pocieszam się, że dopiero niedawno półmetek minęlam
Sebek ten typ ma taki ciężki żart fakt że nie widział ogrodu 'za dnia' od 1,5 tygodnia a w tym czasie trochę się zmieniło
NIestety reszta grubszych zmian w nowym sezonie
Sebek mój M dzisiaj na koniec dnia obszedł cały ogród i powiedział '' no widzę że wkońcu się wziełaś do roboty "
zatem chyba masz rację... a trawy też mi sie podobają dokompletu brakuje jeszcze tylko tego co pojawi się wiosną... mam nadzieję
Jak miło....że tak docenia Twój trud Już nie mogę się doczekać tej ściany wodnej - pewnie pojawi się w przyszłym sezonie?
Przepiękne te metamorfozy....tylko 2 miesiące wystarczyły, żeby zmienić chwastowisko w dojrzały, piękny ogród Pozdrów ode mnie właścicieli jak będziesz z nimi rozmawiać - bardzo miło wspominam pracę w tym ogrodzie
Jak dobrze, że zachowałem ulotki z wszystkich ogrodów
Cisy i bukszpany były w ''posadzone'' normalnie, reszta użytych roślin z listy to asplenium scolopendrium
hedera helix Woerner
primula vulgaris Alba
soleirolia soleirolii
stipa lessingiana
viola odorata Alba
Na szaro obwódka z kostki albo kancik, to mniejsze czerwone koło to planowana rabatka, a większe jak się pewnie domyślasz granica trawnika. Mniejsze zawsze można powiększyć.
Pomysł godny uwagi! Podoba mi się
Aniu, pewnie wiesz, jakie korzenie ma bukszpan. Dlatego pomyśl, czy warto robić z niego obwódkę wokół róż. Pięknie by to wyglądało ale kółko jest dość małe...
Kółko małe, na razie otoczę je kostką, bo bukszpanu i tak nie mam, to już wydatek na przyszły rok, teraz to jestem już biedna jak mysz kościelna.
Wszystko by się na raz człowiekowi chciało .
I zanim co do czego dojdzie, to jeszcze pomyślimy .
Na szaro obwódka z kostki albo kancik, to mniejsze czerwone koło to planowana rabatka, a większe jak się pewnie domyślasz granica trawnika. Mniejsze zawsze można powiększyć.
Sebciu
bardzo mi pomogło to zdjęcie w podjęciu decyzji
Dzięki, dzięki, dzięki
Bo to jest TO!!!
Aniu, a dla relaksu obejrzyj sarniaka
Sebciu
bardzo mi pomogło to zdjęcie w podjęciu decyzji
Dzięki, dzięki, dzięki
Sebek mój M dzisiaj na koniec dnia obszedł cały ogród i powiedział '' no widzę że wkońcu się wziełaś do roboty "
zatem chyba masz rację... a trawy też mi sie podobają dokompletu brakuje jeszcze tylko tego co pojawi się wiosną... mam nadzieję
Sebek, co to dla Ciebie matma, a 3 to przeciez super ocena
Jak Twoje prawko???
Jesteś
Egzamin mam już ustalony....na 2 listopada.....Jak ten czas szybko leci - zostały mi niecałe 3 tygodnie... Już się denerwuję, a co dopiero będzie w drugiego....
Jeździj zatem do utraty tchu
Trening czyni mistrzem !!!
Pomysł godny uwagi! Podoba mi się
Aniu, pewnie wiesz, jakie korzenie ma bukszpan. Dlatego pomyśl, czy warto robić z niego obwódkę wokół róż. Pięknie by to wyglądało ale kółko jest dość małe...