Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:06, 13 paź 2012

Do góry
Sebek umarłam ze śmiechu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:05, 13 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Piszmy dużo postów To szybciej tysiączek będzie

O Sebek jak zwykle wszystko dokładnie wie Jednak młodość i liczba szarych komórek to jest to!!!!

Noooom - do tego sobota to komórki mózgowe najlepiej pracują Ale za tydzień o tej porze mnie z Wami nie będzie

Sebku teraz masz najlepszy okres w życiu, dorosły, imprezki, matura dopiero za rok zazdraszczam
Ale podobno średnia życia się wydłuża, więc pocieszam się, że dopiero niedawno półmetek minęlam

Yhyyyyy....My przez te nasze ogródki to będziemy mieli taką krzepę i zdrowie, że siekierą nas nie dobiją
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:02, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

O Sebek jak zwykle wszystko dokładnie wie Jednak młodość i liczba szarych komórek to jest to!!!!

Noooom - do tego sobota to komórki mózgowe najlepiej pracują Ale za tydzień o tej porze mnie z Wami nie będzie

Sebku teraz masz najlepszy okres w życiu, dorosły, imprezki, matura dopiero za rok zazdraszczam
Ale podobno średnia życia się wydłuża, więc pocieszam się, że dopiero niedawno półmetek minęlam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:01, 13 paź 2012

Do góry
Wcześniej myślałem o tym, żeby Cię poprosić o zdjęcia z dalszego planu - jasnowidz z Ciebie Brzozy masz boskie!!!! A stożków już nie ciachaj
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:00, 13 paź 2012

Do góry
Sebek ten typ ma taki ciężki żart fakt że nie widział ogrodu 'za dnia' od 1,5 tygodnia a w tym czasie trochę się zmieniło
NIestety reszta grubszych zmian w nowym sezonie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:58, 13 paź 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A niby dlaczego Cię nie będzie?

Domyślam się, że mię się pytasz A na osiemnastkę idę Pewnie jedną z ostatnich ...Ale i tak będzie super
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:53, 13 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:52, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:50, 13 paź 2012

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:49, 13 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Pięknie Ci idzie zakładanie rabat Futra są boskie

Sebek mój M dzisiaj na koniec dnia obszedł cały ogród i powiedział '' no widzę że wkońcu się wziełaś do roboty "
zatem chyba masz rację... a trawy też mi sie podobają dokompletu brakuje jeszcze tylko tego co pojawi się wiosną... mam nadzieję

Jak miło....że tak docenia Twój trud Już nie mogę się doczekać tej ściany wodnej - pewnie pojawi się w przyszłym sezonie?
Zimozielony ogród przy białym domu 21:45, 13 paź 2012

Do góry
Przepiękne te metamorfozy....tylko 2 miesiące wystarczyły, żeby zmienić chwastowisko w dojrzały, piękny ogród Pozdrów ode mnie właścicieli jak będziesz z nimi rozmawiać - bardzo miło wspominam pracę w tym ogrodzie
Chelsea Flower Show 2012 21:27, 13 paź 2012

Do góry
Jak dobrze, że zachowałem ulotki z wszystkich ogrodów

Cisy i bukszpany były w ''posadzone'' normalnie, reszta użytych roślin z listy to
asplenium scolopendrium
hedera helix Woerner
primula vulgaris Alba
soleirolia soleirolii
stipa lessingiana
viola odorata Alba
Ania i róże i cała reszta :) 21:27, 13 paź 2012

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)

A jakbyś koło wkomponowała w koło?

Na szaro obwódka z kostki albo kancik, to mniejsze czerwone koło to planowana rabatka, a większe jak się pewnie domyślasz granica trawnika. Mniejsze zawsze można powiększyć.

Pomysł godny uwagi! Podoba mi się

Aniu, pewnie wiesz, jakie korzenie ma bukszpan. Dlatego pomyśl, czy warto robić z niego obwódkę wokół róż. Pięknie by to wyglądało ale kółko jest dość małe...

Kółko małe, na razie otoczę je kostką, bo bukszpanu i tak nie mam, to już wydatek na przyszły rok, teraz to jestem już biedna jak mysz kościelna.
Wszystko by się na raz człowiekowi chciało .
I zanim co do czego dojdzie, to jeszcze pomyślimy .
Ania i róże i cała reszta :) 21:24, 13 paź 2012

Do góry
AniaDS napisał(a)

Na szaro obwódka z kostki albo kancik, to mniejsze czerwone koło to planowana rabatka, a większe jak się pewnie domyślasz granica trawnika. Mniejsze zawsze można powiększyć.

Sebciu
bardzo mi pomogło to zdjęcie w podjęciu decyzji
Dzięki, dzięki, dzięki

Bo to jest TO!!!
Aniu, a dla relaksu obejrzyj sarniaka
Ania i róże i cała reszta :) 21:23, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebciu
bardzo mi pomogło to zdjęcie w podjęciu decyzji
Dzięki, dzięki, dzięki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:21, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Pięknie Ci idzie zakładanie rabat Futra są boskie

Sebek mój M dzisiaj na koniec dnia obszedł cały ogród i powiedział '' no widzę że wkońcu się wziełaś do roboty "
zatem chyba masz rację... a trawy też mi sie podobają dokompletu brakuje jeszcze tylko tego co pojawi się wiosną... mam nadzieję
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:16, 13 paź 2012

Do góry
Włóż kwiatki do kury! Ususzone hortensje! Co Ty na to?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:13, 13 paź 2012

Do góry
Dziękuję Jak ładnie tej ławce z tym słoneczkiem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:10, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek, co to dla Ciebie matma, a 3 to przeciez super ocena
Jak Twoje prawko???

Jesteś
Egzamin mam już ustalony....na 2 listopada.....Jak ten czas szybko leci - zostały mi niecałe 3 tygodnie... Już się denerwuję, a co dopiero będzie w drugiego....

Jeździj zatem do utraty tchu
Trening czyni mistrzem !!!
Ania i róże i cała reszta :) 21:09, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Pomysł godny uwagi! Podoba mi się

Aniu, pewnie wiesz, jakie korzenie ma bukszpan. Dlatego pomyśl, czy warto robić z niego obwódkę wokół róż. Pięknie by to wyglądało ale kółko jest dość małe...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies