dziekuje
to dorzuce jeszcze kilka nowych mam je od wczoraj i nie zdazylam rozszyfrowac odmian
jakie sa najistotniejsze zalecenia dotyczace uprawy storczykow z grupy cambria ?
Colmanara Wildcat "Bobcat" stracil liscie z jednej bulwy, cos z niego bedzie ? kwiaty w iekszosci sie otwieraja
za zimno mu bylo ?
jak o niego teraz dbac ? do tej pory mialam tylko falenopsisy
Bardzo dziękuję za wizytę i serdeczny komentarz.
Bardzo chciałam zachować ten naturalny pokrój ogrodu, a przy okazji wcisnąć setki moich ukochanych roślin.
Dopiero w tym sezonie się okaże, czy to mi się udało.
W zeszłym roku dużo przesadzanych roślin się aklimatyzowało i nie kwitło. W tym szykuję się na spektakularne kwitnienie wiosną
Poczekamy... zobaczymy
Miło mi, że wierzysz w moje możliwości fotograficzne
Iwonka czy te fioletowe kulki to przegorzan? Jak to równie? Długo kwitnie? To jest jednoroczne? Zastanawiam się nad kupnem, ale niewiele wiem o tej roślince
Kasiu kurczę, ile ty masz perełek. Niektóre nazwy musiała sobie wygooglować (ot, choćby Chamedafne północną). Część wpisałam na listę chciejstw - Magnolię Iolanthe, dereń kwiecisty, Śniegowiec, Chief Joseph (to była na mojej liście i utwierdziłam się w przekonaniu, że warto), indygowiec Kiryłowa (naprawdę tak cudnie się przebarwia?), Stolwijk Gold- mam dla niego miejscówkę....Co do Hakonechloa to powiedz kobieto co ty robisz, że tak u ciebie rośnie?
Super skrzynie ...
Tych zakupów troszkę zazdroszczę...
No i kochana przez ciebie przepadłam... doczytałam że Daglezja/Ryki mają sklep internetowy....