zdrowka dla Corci
ozdoby piekne i wianek i choinka i cala reszta
mialam wstawic moja lawe ale chyba musze jej noa fotke zrobic. Jest na moim watku ale nie wiem dokladnie gdzie a te z aparatu gdzies przepadly.
Ten podkład dorwalem kilka lat temu i niemal cały rok spędza na kominku, ale na chwilę zawisł na drzwiach Wianek ze swierka powędrował na stół, widzę go z okna kuchennego
Jeśli takie same to sprawdź czy nie masz na środku u góry takiej jakby pineski wbitej, bo ja wymyślałam jakby to zamocować, a jak przyszło co do czego to okazało się, że tam coś ala pineska jest - taka pewnie maskownica istniejącej dziurki i na tym zawiesiłam
Kropy to panele gipsowe.
W moich rodzinnych stronach też jest taki zwyczaj, ale choćby z racji tego, że wyjeżdżamy zawsze na święta, to dekorowanie domu od 6 grudnia jest fajnym pomysłem, żeby poczuć też u siebie te święta, bo po 26.12 to już jakoś czar pryska i czeka się na wiosnę.
No właśnie mamy takie same drzwi wejściowe i zachodziłam w głowe jak mocujesz na nich wianek. Będa ostatnio w LM zwórcłam uwagę na haczyki.
Ja wianek powieszę bliżej świąt - w mnie zwyczaj jest że w Wigilię ubieramy dom na święta. Teraz mam wieniec adwentowy (w wersji mini)
ojej, nie spodziewałam się pochwał ale dziękuję
właściwie nawet nie pokazuję go dla pochwał ale żeby udowodnić sobie i innym że takie beztalencie do prac ręcznych jak ja też da radę