Bożenko dziękuję, źe zaglądasz Sylwia i Sebek niei wiem czy o konwalniku czy karmniku prawicie Diana komitet kolejnkowy wpisał Cię pierwszą na listę Ewa wyślę mailem ... Irenko pozdrawiam piątkowo, tydzień był masakryczny... Aga dobrze że ten tydzień się skończył.... Cebule sadzilam w ubiegły weekend przy mega pięknej pogodzie oj chciałabym aby lato wróciło
Winobluszcz o wszystko się zaczepi, jednak chyba lepszy będzie bluszcz, który nie rośnie 3 metry na rok - nie boisz się, że będzie chciał wszystko zagarnąć ?
Jest problem gdy chcemy puscić winobluszcz po luksferze-trzeba wtedy nałaozyc niewielka warstwe kleju do kafelek,zeby lekko zmatowic szkło i wtedy będzie ok.
Za czasów mojej ogrodowiskowej świetności kiedy miałem przeczytane wszystkie wątki Danusia czasem wklejała projekty jako inspirację - no i je sobie ściągałem co by właśnie się przydały w takiej sytuacji jak ta Mam ich więcej
Sebciu, wklej mi proszę jakiś. Niech zobaczę na własne oczy układy, przestrzenie, rytmikę, plan, nawiązania. Popatrzę sobie. Plz.