A ja nie wiem, co to oznacza: Chciałam by to byl taki minimalistyczny spałem.
Aśka, nie wyrzucaj tego telefonu, blagam. To poprawiacz humoru cudowny jest.
Na tym zdjęciu widać, jak ładnie brama wygląda i wcale się nie gryzie z cegłą.
Może z tym malowaniem belek poczekaj na elewację. Bo znowu, nie daj Boże, cos Ci nie spasi.
Tess, trzmielinę potrzebuję zamiast kopytnika, który nie wytrzyma na moim południowym słońcu. Z z Matrony chce zrobic słynna inspirację, te z fioletowa sciana, tylko jednak bez werbeny z wiadomych powodów. Tess, nei sadzę, to nabozne zyczenie, bo na razie jej nie moge znalezc.
Babka, mam jeszcze łądne irysy i azalie białe, ktore rosna samopas przy oczkowej
"Na Zieloną", to komplement
Muszę w takim razie poprosić Magnolię, by pokazała foty trzmieliny
Już mówiłam - przemaluj dach. bo płot jest ładny, a dach nie
Poważnie mówię - mój sąsiad miał dach zielony. zielony jak soczysta zieleń wiosenna. Duzy dom, duży dach... Pewnego razu patrzę - cos ten dom taki ładny się zrobił. Elewacja ta sama, bryła ta sama... Dopiero po dłużeszej chwili zajarzyłam, że dach przemalowali. Na grafit.
Tess może i faktycznie piórkówka. Coś miała w nazwie fontanna piórkowa, piórkówka - coś takiego. Chyba dopiero teraz zacznie kwitnąć.
Ma fajne twarde, ostre sterczące źdźbła.
Czy rozplenica hameln i piórkówka są bardzo do siebie podobne? Chcę tą trawę z rozchodnikami posadzić
To mój próbny okaz
Normalnie aż się chce kopnąć w d...ę tę upartą Babę chce...
Masz szczęście, że to za daleko
Ludzie Ci mówią, że nie jest źle. To co, gustu nie mają wszyscy, jak jeden mąż, ino Ty masz?
Ren133 tak, to ta róża, mam ją z tego samego źródła co Margarete Tess, to rozplenica Black, więc i sadzonki większe Dorota123 liliowce fajne są, tylko miejsca brak na nowe
Dziękuję za te słowa o spełnianiu marzeń w ogrodzie - Twoja opinia i innych dziewczyn, które są dla mnie mistrzyniami ogrodowymi rozwiewają te niewielkie wątpliwości, które zasiały się dziś we mnie na chwilkę
Każde zdanie cenię, te wątpliwości i spojrzenie z innej perspektywy też są potrzebne.