Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:08, 28 lip 2015

Do góry
przecież ja średnio raz w tygodniu piszę o wielkości działki myślałam że nie ma już osoby która nie zna mojego 'areału' a tu proszę...
tytuł wątku tez nie wziął z niczego
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:33, 28 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
działka ma nie całe 900m

no to jestem w szoku
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:01, 28 lip 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

malutki ? a ile m2 ?
działka ma nie całe 900m
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:58, 28 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
na dużej przestrzeni???? ja mam malutki ogródeczek słowo. Ostatnio rozmawiałyśmy z dziewczynami że wrażenie wielkości na zdjęciach i w realu jest mylne. A i nie dotyczy to tylko takich małych ogrodów jak mój ale i tych większych, które na zdjęciach wyglądają na jeszcze większe
Trawa to Rubrum

malutki ? a ile m2 ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:41, 28 lip 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

a wiesz ja kupowałam wiekszość obwodkowych w Obi i jakos sie maja ...ale 1 szt (słownie jedną) mi brakło dokupiłam w Biedrze i teraz w 3 sezonie zbrązowiał...do wywalenia
no właśnie piszę że one dziwne są co i rusz je jakiś grzyb atakuje. W ubiegłym roku już sie tak wkurzyłam że powiedziałam wykopie w cholerę i zaczęła ładnie przyrastać, a teraz widzę znowu to tu to tam jakieś zmiany...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:36, 28 lip 2015

Do góry
Filemon24 napisał(a)
a ja wybieram się w czwartek bo nie obejrzałam ogrodu pokazowego bo za późno pojechaliśmy z moim chłopakiem.
o widzisz to jedź w sobotę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:35, 28 lip 2015

Do góry
wodzyn napisał(a)
Wpadam i podziwiam codziennie... piszę czasem.
Taki już ze mnie typ.
Informuję, że 3 limki i 3 pinkie się chyba ukorzeniły, ale ma razie nie zapeszając nie cieszę się i nie pokazuję.
Dzięki dobry człowieku za przesłane patyki
tfutfutu cicho
Też jestem typem który nie zawsze coś pisze u innych. Tak sobie myślę, ze nie ma takiej fizycznej możliwości Kiedyś gdy forum było malutkie i owszem teraz nie ma takiej opcji
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:34, 28 lip 2015
Do góry
ana_art napisał(a)
Te bukszpany były sadzone w 2012, malutkie sadzonki kupowałam w biedronce i powiem szczerze, że te bukszpany często coś łapią...

a wiesz ja kupowałam wiekszość obwodkowych w Obi i jakos sie maja ...ale 1 szt (słownie jedną) mi brakło dokupiłam w Biedrze i teraz w 3 sezonie zbrązowiał...do wywalenia
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:32, 28 lip 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

Czyli 3 lata juz....Dzięki - moja bukszpanowa obwódka przy placyku wypoczynkowym ma więcej niz rok...ale słabo sie zagęszcza, może w drugim roku zaskoczy mnie bujnościa.....
Pozdrawiam!
p.s wybieram sie do Szmitów w najbliższą sobotę, podobało mi sie tam..

p.s sama i o której?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:31, 28 lip 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

Ślicznie wyszło wszystko masz zrobione z duża dbałością o szczegóły dlatego chętnie tu zaglądam
I super efekt z hortksmi na dużej przestrzeni
Napisz mi jeszcze jak się nazywa ta ciemna trawkę kilka fotek wyżej, rozplenica? Jaka ?
na dużej przestrzeni???? ja mam malutki ogródeczek słowo. Ostatnio rozmawiałyśmy z dziewczynami że wrażenie wielkości na zdjęciach i w realu jest mylne. A i nie dotyczy to tylko takich małych ogrodów jak mój ale i tych większych, które na zdjęciach wyglądają na jeszcze większe
Trawa to Rubrum
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:28, 28 lip 2015

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)
Ana a czy uważasz, że Vanilki dadzą sobie radę w miejscu głównie zacienionym. Słońce jest tam tylko kilka godzin rano.

nie wiem u mnie są w słońcu, pamiętam jednak, że któraś z dziewczyn pisała że vanilka w cieniu jej się nie wybarwiła. W cień dałabym chyba jednak silver dolar lub limelight.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:27, 28 lip 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

Czyli 3 lata juz....Dzięki - moja bukszpanowa obwódka przy placyku wypoczynkowym ma więcej niz rok...ale słabo sie zagęszcza, może w drugim roku zaskoczy mnie bujnościa.....
Pozdrawiam!

to były ładne gęste sadzonki i do tego gęściutko posadzone, ale patrząc na inne widzę, ze dopiero po drugim sezonie się ruszają. Fakt akurat z tą obwódką mam wieczne problem bo coś jej zawsze dolega...
znalazłam początki tego kółka
https://www.ogrodowisko.pl/watek/674-any-ogrod-maly-czyli-wygrana-walka-z-ugorem?page=187
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:00, 28 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Te bukszpany były sadzone w 2012, malutkie sadzonki kupowałam w biedronce i powiem szczerze, że te bukszpany często coś łapią...

Pozdrawiam!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:49, 28 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

to coś rodziło się w bólach w maju zeszłego roku postawiliśmy szkielet, jesienią doszły ścianki. Szkielet robił mój eM z synem, ścianek już nie dali rady przed zimą i skorzystaliśmy z pomocy stolarza, który zrobił panele drewniane. One są ażurowe, bo wewnątrz musi być przewiew.

Ślicznie wyszło wszystko masz zrobione z duża dbałością o szczegóły dlatego chętnie tu zaglądam
I super efekt z hortksmi na dużej przestrzeni
Napisz mi jeszcze jak się nazywa ta ciemna trawkę kilka fotek wyżej, rozplenica? Jaka ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:43, 27 lip 2015

Do góry
gardney napisał(a)
Aneta dziękuję za odpowiedź ja gapa mam takie świerki u siebie tylko egzemplarze około 20-letnie dlatego nie poznałam, mają przepiękne przyrosty wiosną takie seledynowe. Duże to rośnie, co roku tnę dwa razy. Pozdrawiam!
wiem dlatego od przyszłego sezonu będzie ostre cięcie, na razie dawałam im swobodę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:42, 27 lip 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Podpisuję listę obecności,coby nie było że zapomniałam o Tobie
nie ma obowiązku podpisywania ja ostatnio u innych głównie czytam i mało piszę... czasu mi brakuje...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:13, 27 lip 2015

Do góry
Makao_J napisał(a)

Powiedz mi Ana co to za mata na płocie: Bambusowa czy wiklinowa?

oczywiście tą która tańsza czyli wiklina
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:12, 27 lip 2015

Do góry
abiko napisał(a)

Matko, gdzie ja coś takiego u siebie zrobię.. no muszę to jakoś wykonaćściągam i zapisuję.. powalająca.

hahahah nie jesteś jedyną osobą która tak mówi, czyli nie jest źle
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:10, 27 lip 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

Pieknie wokół tarasu........i w całym ogrodzie też....
Ile sezonów ma ten mały zywopłocik bukszpanowy półokragły ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:04, 27 lip 2015

Do góry
Filemon24 napisał(a)
Byłam w końcu w Pęchcinie w dodatku mam niedaleko bo niecałe 50 km szkólka fajna duża ceny przystępne duży wybór hortensji a to mnie najbardziej interesuje. Udało mi się kupi magical moonlight a byłam w wielu szkółkach i nigdzie jej nie mieli
lubię Szmitów, za ogromny wybór cieszę się że znalazłaś coś dla siebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies