Ania a taki plan miałam.. bordo drzewa w nich stipy i moje ukochane rozchodniki a tutaj takie zestawienie.. żółte trawy, pieknie.. chyba będę zmieniać
co Ty robisz na zimę z perukowcem w tej donicy? zimuje w domu?
przecież ja średnio raz w tygodniu piszę o wielkości działki myślałam że nie ma już osoby która nie zna mojego 'areału' a tu proszę...
tytuł wątku tez nie wziął z niczego
no właśnie piszę że one dziwne są co i rusz je jakiś grzyb atakuje. W ubiegłym roku już sie tak wkurzyłam że powiedziałam wykopie w cholerę i zaczęła ładnie przyrastać, a teraz widzę znowu to tu to tam jakieś zmiany...
tfutfutu cicho
Też jestem typem który nie zawsze coś pisze u innych. Tak sobie myślę, ze nie ma takiej fizycznej możliwości Kiedyś gdy forum było malutkie i owszem teraz nie ma takiej opcji
a wiesz ja kupowałam wiekszość obwodkowych w Obi i jakos sie maja ...ale 1 szt (słownie jedną) mi brakło dokupiłam w Biedrze i teraz w 3 sezonie zbrązowiał...do wywalenia
na dużej przestrzeni???? ja mam malutki ogródeczek słowo. Ostatnio rozmawiałyśmy z dziewczynami że wrażenie wielkości na zdjęciach i w realu jest mylne. A i nie dotyczy to tylko takich małych ogrodów jak mój ale i tych większych, które na zdjęciach wyglądają na jeszcze większe
Trawa to Rubrum
nie wiem u mnie są w słońcu, pamiętam jednak, że któraś z dziewczyn pisała że vanilka w cieniu jej się nie wybarwiła. W cień dałabym chyba jednak silver dolar lub limelight.
Czyli 3 lata juz....Dzięki - moja bukszpanowa obwódka przy placyku wypoczynkowym ma więcej niz rok...ale słabo sie zagęszcza, może w drugim roku zaskoczy mnie bujnościa.....
Pozdrawiam!
p.s wybieram sie do Szmitów w najbliższą sobotę, podobało mi sie tam..
Ślicznie wyszło wszystko masz zrobione z duża dbałością o szczegóły dlatego chętnie tu zaglądam
I super efekt z hortksmi na dużej przestrzeni
Napisz mi jeszcze jak się nazywa ta ciemna trawkę kilka fotek wyżej, rozplenica? Jaka ?