Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 06:45, 05 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Pozdrawiam Dziewczynki życzę owocnych zakupów Anie i miłego mycia okien Juzi.

Bozenko dziękuję coprawda nie kupilam bukszpanów tyle ile chciałam, ale mój M wracając d domu ze stolicy po drodzę mijał biedronkę, zajechal i kupił dzisiaj u nas leeeeje więc nie wsadzę ale może jutro będzie ładniejsza pogoda...

Ania widzę, że M się wkręca ?
Posadź szybciutko przed świętami bukszpaniki, czekamy
A co do donic to szare będa fajnie wyróżniać się przy beżach. Teraz połączenie delikatnego beżu z szarościa jest trendy i na dodatek bardoz eleganckie kupij szare chyab, że w projekcie ogrodu masz inne kolory niż Danusiowe, ale o to szefowej nie podejrzewam.
Ja już tego kasztanowego drewnianego tarasu zdzierżyć nie mogę, ale to zadanie dla M do końca kwietnia

pewnie że posadze te bukszpany, nie przeżyłabym żeby przy tarasie została taka pusta dziura widziałam ładne szare ceramiczne donce one będą mi bardziej do wnętrza pasowały, chociaż mogłyby być również jako akcent czerwone Narazie taras mam ceramiczny beżowy, ale może sięzmieni? licho wie co nam do głowy przyjdzie bo tak naprawdę to chcieliśmy drzewiany
Madzenka 06:45, 05 kwi 2012

ana_art napisał(a)
wczoraj mój M zakupil wertykulator, jak myśicie żeby go użyć ziiemia i trawa musza być suchę? bo u nas wczoraj lało? Dzisiaj narazie nie lejepomimo że szaro-buro. Młody ma wolne to może bym go wykorzystała do prac ogrodowych

Do wertykulacji musi być sucho aby dobrze oczyściło z suchych ździebełek trawnik.
Poczytaj w necie o m jak to robić, tzn M
http://www.wolf-garten.com.pl/content/9-regenracja
mira68 08:31, 05 kwi 2012

Witaj Aniu twój ogród sledze od początku naprawdę jestem pod wrażeniem ja też kupiłam bukszpany w biedronce a 12 kwietnia mają być rododendrony zaraz rano jadę .Pozdrawiam
ana_art 21:21, 05 kwi 2012

witaj Mira u mnie, nie wiem nie śledzę na bieżąco oferty ale wpadam czasami bo to najbiższy sklep kolo mojej pracy i dzisiaj u nas byly rodendrony w 3 odmianach. największe i najładniejsze sadzonki były z kwiatami w kolorze różowym nie zapamiętałam nazwy, najmniejsze byly qumikum white. Wybierałam i udalo mi się wybrać 3 najpiękniejsze
ana_art 21:24, 05 kwi 2012

żeby było sprawiedliwie to u mnie od 14 było SŁONECZNIE szybko wróciłam do domu i do ogrodu dokonczyć bukszpanki
po usunieciu kamyczków wokół było tak

ana_art 21:26, 05 kwi 2012

posadzone

Joanka 21:27, 05 kwi 2012

Już sobie wyobrażam jak będzie pięknie
ana_art 21:31, 05 kwi 2012

i przycięte, czyli początek rabaty która powstanie po świętach

Jagna 21:31, 05 kwi 2012

Juz pięknie wygląda. Bardzo fajny pomysł.
Zegrzynka 21:33, 05 kwi 2012

no widzę idziesz jak burza super!