pewnie że posadze te bukszpany, nie przeżyłabym żeby przy tarasie została taka pusta dziura widziałam ładne szare ceramiczne donce one będą mi bardziej do wnętrza pasowały, chociaż mogłyby być również jako akcent czerwone Narazie taras mam ceramiczny beżowy, ale może sięzmieni? licho wie co nam do głowy przyjdzie bo tak naprawdę to chcieliśmy drzewiany
wczoraj mój M zakupil wertykulator, jak myśicie żeby go użyć ziiemia i trawa musza być suchę? bo u nas wczoraj lało? Dzisiaj narazie nie lejepomimo że szaro-buro. Młody ma wolne to może bym go wykorzystała do prac ogrodowych
Witaj Aniu twój ogród sledze od początku naprawdę jestem pod wrażeniem ja też kupiłam bukszpany w biedronce a 12 kwietnia mają być rododendrony zaraz rano jadę .Pozdrawiam
witaj Mira u mnie, nie wiem nie śledzę na bieżąco oferty ale wpadam czasami bo to najbiższy sklep kolo mojej pracy i dzisiaj u nas byly rodendrony w 3 odmianach. największe i najładniejsze sadzonki były z kwiatami w kolorze różowym nie zapamiętałam nazwy, najmniejsze byly qumikum white. Wybierałam i udalo mi się wybrać 3 najpiękniejsze