Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Kasya 06:49, 28 lip 2015

ana_art napisał(a)

to coś rodziło się w bólach w maju zeszłego roku postawiliśmy szkielet, jesienią doszły ścianki. Szkielet robił mój eM z synem, ścianek już nie dali rady przed zimą i skorzystaliśmy z pomocy stolarza, który zrobił panele drewniane. One są ażurowe, bo wewnątrz musi być przewiew.

Ślicznie wyszło wszystko masz zrobione z duża dbałością o szczegóły dlatego chętnie tu zaglądam
I super efekt z hortksmi na dużej przestrzeni
Napisz mi jeszcze jak się nazywa ta ciemna trawkę kilka fotek wyżej, rozplenica? Jaka ?
ZielonaAnia75 07:38, 28 lip 2015

Ana a czy uważasz, że Vanilki dadzą sobie radę w miejscu głównie zacienionym. Słońce jest tam tylko kilka godzin rano.
Margarete 09:00, 28 lip 2015

ana_art napisał(a)
Te bukszpany były sadzone w 2012, malutkie sadzonki kupowałam w biedronce i powiem szczerze, że te bukszpany często coś łapią...

Czyli 3 lata juz....Dzięki - moja bukszpanowa obwódka przy placyku wypoczynkowym ma więcej niz rok...ale słabo sie zagęszcza, może w drugim roku zaskoczy mnie bujnościa.....
Pozdrawiam!
p.s wybieram sie do Szmitów w najbliższą sobotę, podobało mi sie tam..
ana_art 09:27, 28 lip 2015

Margarete napisał(a)

Czyli 3 lata juz....Dzięki - moja bukszpanowa obwódka przy placyku wypoczynkowym ma więcej niz rok...ale słabo sie zagęszcza, może w drugim roku zaskoczy mnie bujnościa.....
Pozdrawiam!

to były ładne gęste sadzonki i do tego gęściutko posadzone, ale patrząc na inne widzę, ze dopiero po drugim sezonie się ruszają. Fakt akurat z tą obwódką mam wieczne problem bo coś jej zawsze dolega...
znalazłam początki tego kółka
https://www.ogrodowisko.pl/watek/674-any-ogrod-maly-czyli-wygrana-walka-z-ugorem?page=187
ana_art 09:28, 28 lip 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
Ana a czy uważasz, że Vanilki dadzą sobie radę w miejscu głównie zacienionym. Słońce jest tam tylko kilka godzin rano.

nie wiem u mnie są w słońcu, pamiętam jednak, że któraś z dziewczyn pisała że vanilka w cieniu jej się nie wybarwiła. W cień dałabym chyba jednak silver dolar lub limelight.
ana_art 09:31, 28 lip 2015

Kasya napisał(a)

Ślicznie wyszło wszystko masz zrobione z duża dbałością o szczegóły dlatego chętnie tu zaglądam
I super efekt z hortksmi na dużej przestrzeni
Napisz mi jeszcze jak się nazywa ta ciemna trawkę kilka fotek wyżej, rozplenica? Jaka ?
na dużej przestrzeni???? ja mam malutki ogródeczek słowo. Ostatnio rozmawiałyśmy z dziewczynami że wrażenie wielkości na zdjęciach i w realu jest mylne. A i nie dotyczy to tylko takich małych ogrodów jak mój ale i tych większych, które na zdjęciach wyglądają na jeszcze większe
Trawa to Rubrum
ana_art 09:32, 28 lip 2015

Margarete napisał(a)

Pozdrawiam!

p.s sama i o której?
09:34, 28 lip 2015
ana_art napisał(a)
Te bukszpany były sadzone w 2012, malutkie sadzonki kupowałam w biedronce i powiem szczerze, że te bukszpany często coś łapią...

a wiesz ja kupowałam wiekszość obwodkowych w Obi i jakos sie maja ...ale 1 szt (słownie jedną) mi brakło dokupiłam w Biedrze i teraz w 3 sezonie zbrązowiał...do wywalenia
Filemon24 09:34, 28 lip 2015

a ja wybieram się w czwartek bo nie obejrzałam ogrodu pokazowego bo za późno pojechaliśmy z moim chłopakiem.
ana_art 09:35, 28 lip 2015

wodzyn napisał(a)
Wpadam i podziwiam codziennie... piszę czasem.
Taki już ze mnie typ.
Informuję, że 3 limki i 3 pinkie się chyba ukorzeniły, ale ma razie nie zapeszając nie cieszę się i nie pokazuję.
Dzięki dobry człowieku za przesłane patyki
tfutfutu cicho
Też jestem typem który nie zawsze coś pisze u innych. Tak sobie myślę, ze nie ma takiej fizycznej możliwości Kiedyś gdy forum było malutkie i owszem teraz nie ma takiej opcji