Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mała Eleczka 16:01, 23 paź 2016

Do góry
Stipa dała radę i w tym roku. Trzyma się w pionie, a mam ją już 3 rok.
Podwórkowa rehabilitacja 15:56, 23 paź 2016

Do góry
Witam serdecznie moich Gości w tę piękną niedzielę. Słoneczko świeci aż miło. Pewnie wszyscy na grzybach albo na świeżym powietrzu
Dziękuję za Wasz głos w sprawie komody i za komplementy

tulucy napisał(a)
Napięcie rośnie zapowiada się super

Ascot właśnie muszę przesadzić i dlatego kombinuję...

tulucy napisał(a)
Piękna

Ciekawa jestem gdzie ją umieścisz, w ogóle czekam na czerwiec u Ciebie
Dziękuję

Agania napisał(a)
Ja aż niedowierzam

Dobrze, że nie mam słomianego zapału, bo miałam chwile zwątpienia w sens tej pracy.

Nallar napisał(a)
Brawo za upór, wytrwałość i wiarę że się uda.
Warto było, jest piękna.

Dziękuję Ewuniu. Nawet z tymi urwanymi uchwytami fajnie wygląda

Iwk4 napisał(a)
Jej, Reniu, jakie cudo stworzyłaś.
Gratuluję efektu i podziwiam pracę.
Co to jest zmywacz w żelu?

Dziękuję
Zmywacz w żelu to taka specjalistyczna chemia rozpuszczająca farbę.

sylwia_slomczewska napisał(a)
Reniu normalnie jakbym siebie widziała przed dwoma laty czyszczącą z warstw farby olejnej kredens do gospody Cudnie wyszła szafeczka Ja bym pewnie zostawiła w kolorze blatu , ale i w tym jest śliczna i co najważniejsze z historią Uwielbiam takie przedmioty

Dziękuję też uwielbiam i wiedziałam, że Tobie też się spodoba choćby z sentymentu A wiesz, że jak oszlifowałam drzwiczki i zobaczyłam jakie są piękne to przyszła mi myśl aby były tylko polakierowane Ale potem rozsądek wziął górę. Mebel stoi w ciemnym pomieszczeniu od północnej strony, ma rozjaśniać kąt i taki spełnia swe zadanie.

Katkak napisał(a)
Reniu, komoda wyszla bajecznie. Podziwiam samozaparcie do usuwania kolejnych warstw farby.

Dziękuję Kasiu, technikę ćwiczyłam na drzwiach, też wyszły świetnie po konsultacjach z Tobą Muszę je też obfocić

Karol99 napisał(a)
Bardzo ładna ta komoda. Takie meble są niepowtarzalne.

Dzięki Karol, coś Cię mało ostatnio, pewnie masz mnóstwo nauki
Niepowtarzalność to jeden z atutów takich mebli.

yolka napisał(a)
Stare przedmioty warto ratować, są piękne i są naszą przeszłością. Fajną rzecz zrobiłaś

Dziękuję Jolu, mam takie samo zdanie na temat staroci
Mam jeszcze witrynę dębową i kredens do odnowienia w przyszłości. O zmianie koloru na Ikeowskich krzesłach nie piszę, bo to pikuś

Rumianka napisał(a)
Komoda wyszła super...Tyle pracy włożyłaś w jej odnowienie, ale zobacz jak było warto...Pradziadek patrzył z góry na Twoje poczynania z radością w serduchu... A przy okazji wróciłam myślami jak odnawiałam starą ławkę z 5 warstw farby...Listwy dałam całkiem nowe, bo stare były połamane i spróchniałe...Ratowałam więc stelaż metalowy...też dawałam żel...Masz fajną pamiątkę rodzinną, to jest taka podróż sentymentalna, prawda?

Dziękuję bardzo...tak piszesz jak ja to czułam. Podróż sentymentalna bardzo przyjemna, dała mnie i Julii dużo radości.

lojalna_ napisał(a)
Na tę relacje czekałam , delektuje sie kolejnymi etapami .....ech ten zapach ...nadal czujesz babcine krople ....

Swietnie wyszło swietnie ))

Dziękuję Jolu, krople czułam jeszcze dwa razy... potem po malowaniu i lakierowaniu zapach zniknął

AnnaCh napisał(a)
Reniu piękny kredens wyszedł, przynajmniej ma duszę

Dziękuję Aniu, masz rację

Jana napisał(a)
Wow komoda wyszła pięknie

Dziękuję ... a w szufladzie były dwa stare poradniki pszczelarza. Oczywiście zachowałam je
Pamiętacie biały czajniczek na esencję mojej Babci. Otóż dziś komoda i ten czajniczek znów się spotkały
Na potrzeby sesji, w podziękowaniu dla Was

Ogród Magdalenka 15:53, 23 paź 2016

Do góry
noemi napisał(a)
idę do Was pooglądać Panią Jesień

Uwielbiam Twoja dbałość o detale - rzadko nam coś pokazujesz, ale jak już to robisz super show
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 15:47, 23 paź 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
Agatko gdybym miała powiedziećz jaka roślina mi się kojarzysz,to bez dwóch zdań powiem, że z klonami. Uwielbiam te drzewa dzieki Tobie jeszcze bardziej i zawsze bardzo czekam na ich zdjecia u Ciebie,zwlaszcza te jesienne. I do tej pory jak przypomne sobie majowa wizyte u Ciebie i te scieżynki i zakamarki wśrod bujnej roślinności to nie mogę wyjść z podziwu. Pamiętaj, że bardzo czekam na Twoja wizytę. A może wkrótce zechciałabyś mnie odwiedzić? jesień jest taka bajecznie kolorowa, choć klonów mam nieco mniej .

Kasieńko moja kochana, tyle ciepłych słów mi napisałaś...dziękuję...Klony wpisałam w pejzaż, kocham
te drzewa od samego początku...zakładając ogród, klony były bazą mojego ogrodu

Bardzo chciałabym do Ciebie przyjechać i zobaczyć Twój ogród...tym bardziej mnie do Ciebie ciągnie, bo ja
lubię bajkowe historie i baśnie z 1000 jednej nocy ....nie piszę tak i nie piszę nie

Na razie zostawiam całusy

Mała Eleczka 15:47, 23 paź 2016

Do góry
Do donicy z hortkami dosadziłam rozplenicę i hakone. Połączenie bardzo mi się podoba. Rozplenica w pewnym momencie, świetnie zgrała się kolorystycznie z hortkami. Nie mogłam się napatrzeć.
Teraz wygląda to tak... kolor już nie ten.

ps. hakone jeszcze nie widać
Życie w wiejskim ogrodzie 15:39, 23 paź 2016

Do góry
Życie w wiejskim ogrodzie 15:39, 23 paź 2016

Do góry
Mała Eleczka 15:38, 23 paź 2016

Do góry
Coś dzisiaj popstrykałam. Odkąd wziełam do ręki aparat brata, żadne zdjęcie z mojego mi się nie podoba, ale wybrałam dla Was te w miarę...

Bardzo lubię mojego klona o tej porze. Trzymam kciuki, żeby nie przyszły szybko przymrozki.

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 15:38, 23 paź 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
no jednak jesteś królowa jesiennych kolorów ...nie wiem na co patrzeć

juto ma być słonecznie to trzeba wykorzystać na spacery po ogrodzie

Jesień jest piękna, lubię ją za liście...są największą radością jak szeleszczą pod stopami i za kolory, płomień i ogień
...ale nie lubię jesieni...dlatego w ogrodzie kolory mi ją umilają, ułatwiają przetrwać
Klony najwyżej stawiam

róże są miłą niespodzianką u mnie

Życie w wiejskim ogrodzie 15:10, 23 paź 2016

Do góry
Życie w wiejskim ogrodzie 15:09, 23 paź 2016

Do góry

Do góry

Do góry

Do góry
Życie w wiejskim ogrodzie 15:08, 23 paź 2016

Do góry

Do góry

Do góry

Do góry
Życie w wiejskim ogrodzie 15:07, 23 paź 2016

Do góry
Witam serdecznie stałych bywalców w moim ogrodzie jak i nowo przybyłych gości
Czas jak zawsze nie jest dla mnie łaskawy, dzień krótki a milion spraw do ogarnięcia Z pracami ogrodowymi jestem nawet na bieżąco Cebulowe posadzone do gruntu, te do donic jeszcze nie zamówione bo sam nie wiem co wybrać ? Liście z drzew jeszcze nie śmiecą więc mam mało sprzątania Wszystkie warzywa już w piwniczce a sam warzywnik odchwaszczony i przekopany
Dziś wyszło dawno nie widziane słońce co sprawiło że rzuciłem inne obowiązki i wybrałem się na sparer po ogrodzie z aparatem

Melodia jesiennego ogrodu ...

Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 14:53, 23 paź 2016

Do góry
Dziś pogoda cudna więc aparat i w ogród i mam kilka fotek słonecznych dla WAS
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies