Od czwartku pada. Niewiele udało mi się zrobić w pażdzierniku a miesiąc się prawie kończy. Pozbierałam nasiona, posadziłam część cebul, podzieliłam hosty no i tylko tyle.
Teraz tak wygląda miejsce z hortkami.
Jak ja Ci zazdroszczę... U mnie wciąż jeden wielki rozp... Jeszcze wciąż sporo cebul czeka na posadzenie, czosnek jadalny, maliny muszę wsadzić, czekają na przesadzenie z mojego ogródka działkowego. Niebawem przyjadą 3 drzewka - prezent od męża. Czekamy na termin wykopania z ziemi. No i jeszcze 12mb żywopłotu mam w planach do posadzenia. Póki co nawet jeszcze nie zaczęłam w tym miejscu darni zrywać.
Tak więc Twoje słowa, że zakończyłaś już prace w ogrodzie oj jak Ty masz dobrze
Widzę, że nawet na przedpłociu działasz?
Oglądając zdjęcia mam taką refleksję, ze pięknie rosna u Ciebie rośliny, są takie dorodne a te rozplenice z rozchodnikami w tle śliczny jesienny widok ... i to drzewo w tle ... ąz się proszą o selfie
Ależ pięknie podczytuje od jakiegoś czasu i jestem pod wrażeniem ogrod marzenie rabata z kulami buksowymi wymiata co masz pomiędzy nimi, jak duża jest rabata? Dasz więcej zdjęć jej Mogę ją zgapić od Ciebie ?
Aneczko, bardzo słuszna decyzja z sadzeniem cisów...są bardzo wdzięczne...Ja coprawda nie mam żywopłotu cisowego, ale mam taki egzemplarz, który formuję...
Edit.Później usunę zdjęcie, nie chcę Ci zaśmiecać wątku...
Dość pusto, bo pogoda do niczego. Więcej osób było na mieście niż nad morzem. Niektóre kawiarenki pękały w szwach
Wiosna jeszcze daleko, to prawda i tu ćwiczymy cierpliwość