Ewa i ja mam uwierzyć w to lenistwo ? Wszak ogród ma się w sercu a serce nie zna tego stanu .
Do prywaty mnie nie namawiaj bo celebrytą zostanę .
A relacja jak najbardziej będzie tylko szukam spokojnego wieczoru.
Taka może być ?
jestem teraz na etapie fuksji
Jeśli chodzi o różę Star Profusion to słyszę od wszystkich że narzekają ale tak mi się podoba że chyba ja kupię.
Widziałam piękny egzemplarz w Łańcucie w parku - musiała być już dobrze kilkuletnia bo tak dużej nie widziałam u nikogo.
No jak się popatrzy na fotki to by się chciało a jak za okno to nie wiadomo jak ogarnąć ten czas. Ale dłużej jest jasno no i domowe kwiatki teraz mają swoje 5 minut. Nie ma rady przetrwamy
Jak się cieszę że i Tobie się podoba. Juki chyba taki kolor mają niebieskawy a może ja się przyzwyczaiłam do tych. Muszę odszukać fotki z lipca jak kwitną to pokażę bo cudnie to wygląda.
Ogród Doroty zachwycający I te dachy spowite w bluszczu - coś niesamowitego
Obejrzałem też relację z koncertu w Wiedniu - sam WRESZCIE postanowiłem wybrać się do NOSPRu, bo mieszkam kilometr z kawałkiem od tegoż obiektu, a jeszcze nie wypróbowałem A pisalaś, że tam byłaś - a masz znacznie dalej
No proszębywasz po najlepszych scenach muzyczno/operowych na świecie.
przegląd Doroty z ciekawością obejrzałam.
Miro - dziękuję za chęci Aminek zamówiłam jeszcze w innym miejscu. Porównamy latem który okaże się ładniejszy Twój czy mój ewentualnie wymienimy się za rok.