Witaj serdecznie Napisz czy te donice są bez dna, bo to bardzo ważne. No i co tam chcesz mieć - iglaki, krzewy liściaste, byliny, jednoroczne. Czy ma być ładnie przez cały rok czy np. tylko wiosną i latem?
Ogrodowa kryjówka - wyję ze śmiechu - po smutnej mince patrząc na to "urocze" zwierzątko - jednak mogło samo wybrać hasanie po łące niż rycie pięknych kwiatków...
A moje kapusty ozdobne.....nadal w torebce - zapomniałem wysiać
A czy to nie czasem modrzew należy do najszybciej rosnącej rośliny iglastej? Tak czy inaczej jak będziesz stale formować - uda się - jak jadę do Wadowic dwa razy mijam stożki z modrzewia - tylko wyprowadzone na pniach - fajnie nawet wyglądają
Modrzew też mam ciachnięty ale to wielki kolos, nie polecam i smieci jesienią strasznie swymi igiełkami. Formować od małego zostaje, jesli ktoś lubi.
o jeszcze jedno zdjęcie świerków znalazłam, przed cięciem, mam nadzieję że z roku na rok dadzą się pomniejszać , bo jeszcze są za duże
A czy to nie czasem modrzew należy do najszybciej rosnącej rośliny iglastej? Tak czy inaczej jak będziesz stale formować - uda się - jak jadę do Wadowic dwa razy mijam stożki z modrzewia - tylko wyprowadzone na pniach - fajnie nawet wyglądają
Ja też bym poprosił fotki - zwłaszcza z robienia systemu, bo taki kurs może być przydatny
...moge dodać swoje trzy grosze?
Mnie też bardzo interesują "kulisy" technicznych rzeczy instalowanych w ogrodach (systemy podlewania, mała architektura itp) Nieśmiało więc proszę również o takie zdjęcia, jeżeli oczywiście jest to mozliwe. a gdyby jeszcze do tego jakiś krótki opis - byloby zupełnie super
Boooże - chciałbym mieć tylko stresy związane z jakimiś tam trawami - bardziej mnie prawo jazdy stresuje ... Dzisiaj były całkiem nowe czynności - i parkowanie na mieście...Mam nadzieję, że dość szybko pojawią się latające auta najlepiej w dobrej cenie, bo to było straszne! Ehhhh - idę poczytać co było jak mnie nie było...
Sebku nie jest źle
Jesteś już na etapie świadomej niekomeptencji niedługo kolejny etap: świadoma kompetencja a za kilka lat nieświadoma kompetencja
Zawsze mi się te etapy zdobywania umiejętności przypominają przy nauce jazdy samochodem
Boooże - chciałbym mieć tylko stresy związane z jakimiś tam trawami - bardziej mnie prawo jazdy stresuje ... Dzisiaj były całkiem nowe czynności - i parkowanie na mieście...Mam nadzieję, że dość szybko pojawią się latające auta najlepiej w dobrej cenie, bo to było straszne! Ehhhh - idę poczytać co było jak mnie nie było...