Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Wieloszka 10:00, 06 wrz 2012

Jedno popołudnie mnie nie było i już impreza mnie ominęła
Gratuluję!!! 7 setek od stycznia zaledwie! To wychodzi....... po 100 na miesiąc!
Buziole!
Na fotce limka od Ciebie - dla Ciebie
seliza 15:16, 06 wrz 2012

Mażenka, jak Ty tu pędzisz...nie było mnie około 2 tyg. i mam do nadrobienia około 100 stron- masakra jakaś! chyba będę zmuszona się wyłamać i czytać tylko pismo obrazkowe...a byłam do tej pory taka sumienna....

Pozdrawiam i do zobaczenia na spotkaniu, z którego bardzo się cieszę. Bo choć nie zawsze zosttawiałam slad, że tu byłam, ale przed przerwą bywałam kilka razy dziennie. Uwielbiam Twój ogród, bo jest w nim bardzo dużo w moim guście.

Buziaki
Madzenka 18:58, 06 wrz 2012

Witam wszystkie iskiereczki

Chyba zapadam w sen zimowy spowalniam dzialania, za długo pracuję, za dużo słodyczy, w ogrodzie nie działam Dopóki nie spadnie śnieg będę oszczędzać kalorie
Iza - mam nadzieję, że dobrze poświętowaliście
Justynka ja też nie zwsze mam co powiedzieć
Sebek stresa mam z tymi carexami
Ev ja teraz garbów nie kupuję a ty?
Aga - pani Inżynier inna średnia wychodzi ok 83 stron na miesiąc
Seliza - ja sobie ulubione wątki lubię w weekendy nadrobić albo raz na kilka dni, jeśli wątek jest w stylu pociągu pędzącego TGV
Sebek 19:11, 06 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Boooże - chciałbym mieć tylko stresy związane z jakimiś tam trawami - bardziej mnie prawo jazdy stresuje ... Dzisiaj były całkiem nowe czynności - i parkowanie na mieście...Mam nadzieję, że dość szybko pojawią się latające auta najlepiej w dobrej cenie, bo to było straszne! Ehhhh - idę poczytać co było jak mnie nie było...
Madzenka 19:20, 06 wrz 2012

Sebek napisał(a)

Boooże - chciałbym mieć tylko stresy związane z jakimiś tam trawami - bardziej mnie prawo jazdy stresuje ... Dzisiaj były całkiem nowe czynności - i parkowanie na mieście...Mam nadzieję, że dość szybko pojawią się latające auta najlepiej w dobrej cenie, bo to było straszne! Ehhhh - idę poczytać co było jak mnie nie było...

Sebku nie jest źle
Jesteś już na etapie świadomej niekomeptencji niedługo kolejny etap: świadoma kompetencja a za kilka lat nieświadoma kompetencja

Zawsze mi się te etapy zdobywania umiejętności przypominają przy nauce jazdy samochodem

Pomyśl już niedlugo kolejny etap
Sebek 19:22, 06 wrz 2012

Taaaa - tylko kiedy to przyjdzie jak już 10 h mam wyjeżdżone - w przyszłym tygodniu jeżdżę 4 razy - i liczę na cud, że przejdę do 2 etapu...

Tak czy inaczej do zobaczenia w sobotę
Madzenka 19:28, 06 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Taaaa - tylko kiedy to przyjdzie jak już 10 h mam wyjeżdżone - w przyszłym tygodniu jeżdżę 4 razy - i liczę na cud, że przejdę do 2 etapu...

Tak czy inaczej do zobaczenia w sobotę

Sebku jak będziesz na etapie nieświadomej kompetencji to 10 h bedziesz dziennie jeździł
betysia 19:56, 06 wrz 2012

1.5 dnia mnie nie bylo i 700 stronek minelo... 5 stronek temu

Marzenko- z tym kolejnym jubileuszem zycze ogromnej radosci z czerpania urokow koncowki lata i nadchodzacej jesieni......

bogumila 20:01, 06 wrz 2012

700 !!! ....GRATULUJĘ. Zaglądam i nie zawsze zostawiam ślad.Serdecznie pozdrawiam.
Gabisia 21:04, 06 wrz 2012

"Jesteś już na etapie świadomej niekomeptencji niedługo kolejny etap: świadoma kompetencja a za kilka lat nieświadoma kompetencja "

Boskie! Marzenko już sobie przepisałam, będę to sobie powtarzać, poza tym ja też się właśnie wybieram na prawko