Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Roztoczańskie klimaty 23:02, 27 lip 2015

Do góry
oj kochana nie pomogę bo nie mam pojęcia, jedyne co mi przyszło do głowy to brak wody, ale ja się nie znam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:58, 27 lip 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Sporo miałam do nadrabiania, ale warto było. Wypiłam kawę, nacieszyłam oczy i zostawiam uściski.
U mnie Vanilki właściwie w pełnym rozkwicie. Limki też już bardziej rozwinięte, ale za to tawułki są odległym wspomnieniem.
jakby nie patrzeć, u Was jednak cieplej niż u mnie na wschodzie to i hortki szybsze
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 27 lip 2015

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)
Ana bardzo dziękuję za zdjęcia poglądowe hortensji. Wszystko mi się rozjaśniło Tylko biorę poprawkę na to, że u Ciebie wszystkie hortki są gigantami i kwitną ponad swoje możliwości.
,,Fioletowy deszczyk" boski w zestawieniu z trawką. Nazwę już zanotowałam

nie zgadzam się, widziałam wiele hortensji w różnych miejscach i moje wcale sie od nich nie różniły, ba powiedziałabym że spotkałam się z większymi
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:54, 27 lip 2015

Do góry
Edit napisał(a)
Anetko, piękny ten Twój ogród, oj piękny.... wzroku od cudnych roślinek oderwać nie mogę
Każda rabatka jest tak idealna, że aż wydaje się być nierealna
Jeszcze nie zasnęłam a już śnię....bo to sen mieć taki ogród
Rutewka śmieszna

DZIĘKUJĘ
Zapewniam, że wszystko jest realne, może nie do końca idealne ale niezłe
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:46, 27 lip 2015

Do góry
gardney napisał(a)
Anetka witaj, przepraszam że zadaje pytanie z cyklu co to jest ale muszę je zadać bo nie wytrzymam
Co to jest? to kuliste iglaste przy brzegu rabaty? cisy to czy niecisy

Nie chcaiłabyś mnie adoptować? Chętnie pobawilabym w twoim ogródeczku

dwie strony wcześniej pisałam ze to świerk nitsiflora. Ostatnio widziałam je u Państwa Szmit, jako rośliny zadarniające pod drzewami. Ślicznie wyglądały jako takie 'murki'
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:42, 27 lip 2015

Do góry
olaw napisał(a)

Cudny ten deszczyk

Jak dla mnie vanilki są najładniejsze
ja też bardzo je lubię
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:40, 27 lip 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

pojawial sie na wielu zdjeciach juz
podoba mi sie ten budyneczek

jak sa wykonane sciany ? to wlasna robota ? na zamowienie czy kupiony gotowy ?

to coś rodziło się w bólach w maju zeszłego roku postawiliśmy szkielet, jesienią doszły ścianki. Szkielet robił mój eM z synem, ścianek już nie dali rady przed zimą i skorzystaliśmy z pomocy stolarza, który zrobił panele drewniane. One są ażurowe, bo wewnątrz musi być przewiew.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:09, 27 lip 2015

Do góry
Mala_Mi
Aniu dzięki za fotki było cudownie znowu cię uściskać, a właściwie Was oboje i do tego w tak dobrej kondycji, Kazek wie o czym mówię
Ty nie kombinuj, a jeśli, to tak, że z Alinką wpadasz, jakoś się tam poumawiacie, może być sierpień lub wrzesień...a ja się cieszę, ze po przerwie znowu mogę być aktywna towarzysko, wiesz, no nie?

MIRA
oj bardzo się cieszyłam, brakowało mi tego dreszczyku spotkań, teraz to wiem i dobrze mi zrobiło, a co do ogrodu Kondzia jest the best, bardzo mi się widział, mógłby być moim, a to świadczy że mi pasuje

ALINKO
o odsypianiu nie ma mowy, rano praca, byliśmy jeszcze u rodziny, wróciliśmy w nocy, padły żarówki, jechaliśmy na halogenach i GPS nas błędnie poprowadził, ciut kilometrów i straconego czasu w plecy, ale nie chciało nam się spać, było super, rano pobudka bez oporów i galop z lodówką, padła w zabudowie, 3 dni będziemy bez, w środę nowa przyjedzie...co do ludzi, to wiesz, bo to nie nasze pierwsze spotkanie

ana_art
miło to słyszeć Aniu jeszcze ciut i będę, jak nowa

ULA
musiałabym szukać, bo te lilie sadziłam z uciętym kciukiem, byle jak na szybcika i nie pamiętam, w wolnej chwili jeśli odszukam, podam, ważne patrzeć na to czy w opisie jest, pachniewypad był cudowny, jeszcze kilka przede mną

EWA

JULA
tym razem ja, to dopiero początek było cudniei ludzie i ogrody, każdy piękny, każdy inny, a ja bardzo cenię indywidualność i różnorodność

RENATKO
komplemenciara jesteś, dzięki fajnie było się spotkać, szkoda że nie pomyślałam, aby zamówić sobie sesję u ciebie, bo mam tylko fotki, przy okazji spotkań

te hortensje podziwiałam u Kondzia i Alinki, muszę je mieć, ale gdzie posadzić nie wiem....

ale drugi ogrodnik od rana sieje zniszczenia, wyrywa mi werbeny,m jakby nie można było poczekać, jak skończą kwitnąć, mówi, że to chwast
ale żal..

no i kupiłam ostatnie 2 głowy, ciut ubite, dali zniżkę, mąż zamaże betonem, też będą tu trawki, czyli mam 4 matryce męża
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:03, 27 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Vanilki dzisiaj

Moja ukochana rabata u ciebie tuż tuz przed atakiem....uwielbiam ten moment, juz za momencik będzie powalająca...jak cały twój ogród Ana
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:20, 27 lip 2015

Do góry
Irenko uwielbiam Twój uśmiech...
Kondziowy ogrod cz II 12:16, 27 lip 2015

Do góry
Kondzio napisał(a)

Bardzo dziękujemy, że ponownie nas odwiedziłaś. Zawsze jest nam bardzo miło. Piękne zdjęcia zrobiłaś Dziękujemy
o tak cudne zdjęcia, ale gdyby nie było pięknie to zdjęciami nie można byłoby nadrobić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:02, 27 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Limki dzisiaj

super wyglądają w grupie..u mnie pojedyńcze sztuki i efektu brak a na dodatek te trawki...masz wyczucie...masz

gdybyś miała chęć zerknij do mnie..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:43, 27 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

Pieknie wokół tarasu........i w całym ogrodzie też....
Ile sezonów ma ten mały zywopłocik bukszpanowy półokragły ?
Kondziowy ogrod cz II 10:54, 27 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Konrad draniu!!!!!
bardzo niecenzuralne słowo mam na końcu języka... Macie cuuuuudnie, wszystko mnie zachwyca. Miliony kwiecia cudnie skomponowanego, tajemnicze drzwi, warzywnik, kureczki (słodzinki), zlewik mniam. O obrusie haftowanym nie wspomnę... Wszystko macie cudne, więc nie dziwie się że goście zachwyceni. Aż żal że tak daleko mieszkacie...
Powiedz co to za roślinka kwitnąca na biało i niebiesko z koperkowymi listkami?

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa, tak jak Ania powiedziała to czarnuszka damasceńska, która co prawda jest rośliną jednoroczną, ale sam się rozsiewa i na stałe gości na rabatach.
Kondziowy ogrod cz II 09:59, 27 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Konrad draniu!!!!!
bardzo niecenzuralne słowo mam na końcu języka... Macie cuuuuudnie, wszystko mnie zachwyca. Miliony kwiecia cudnie skomponowanego, tajemnicze drzwi, warzywnik, kureczki (słodzinki), zlewik mniam. O obrusie haftowanym nie wspomnę... Wszystko macie cudne, więc nie dziwie się że goście zachwyceni. Aż żal że tak daleko mieszkacie...

Odpowiem z Kondzia.. Czarnuszka - jednoroczna roślinka
Kondziowy ogrod cz II 09:43, 27 lip 2015

Do góry
Konrad draniu!!!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:13, 26 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

I fioletowy deszczyk

Przecudny ten fioletowy deszczyk. Zdradź co to za cudo?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:47, 26 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

I fioletowy deszczyk

Cudny ten deszczyk

Jak dla mnie vanilki są najładniejsze
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:12, 26 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

pojawial sie na wielu zdjeciach juz
podoba mi sie ten budyneczek

jak sa wykonane sciany ? to wlasna robota ? na zamowienie czy kupiony gotowy ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:59, 26 lip 2015

Do góry
jadwiszka napisał(a)
co to jest ten fioletowy deszczyk? piękne to! a hortki....och!
rutewka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies