Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 17:09, 27 lip 2015

Mala_Mi
Aniu dzięki za fotki było cudownie znowu cię uściskać, a właściwie Was oboje i do tego w tak dobrej kondycji, Kazek wie o czym mówię
Ty nie kombinuj, a jeśli, to tak, że z Alinką wpadasz, jakoś się tam poumawiacie, może być sierpień lub wrzesień...a ja się cieszę, ze po przerwie znowu mogę być aktywna towarzysko, wiesz, no nie?

MIRA
oj bardzo się cieszyłam, brakowało mi tego dreszczyku spotkań, teraz to wiem i dobrze mi zrobiło, a co do ogrodu Kondzia jest the best, bardzo mi się widział, mógłby być moim, a to świadczy że mi pasuje

ALINKO
o odsypianiu nie ma mowy, rano praca, byliśmy jeszcze u rodziny, wróciliśmy w nocy, padły żarówki, jechaliśmy na halogenach i GPS nas błędnie poprowadził, ciut kilometrów i straconego czasu w plecy, ale nie chciało nam się spać, było super, rano pobudka bez oporów i galop z lodówką, padła w zabudowie, 3 dni będziemy bez, w środę nowa przyjedzie...co do ludzi, to wiesz, bo to nie nasze pierwsze spotkanie

ana_art
miło to słyszeć Aniu jeszcze ciut i będę, jak nowa

ULA
musiałabym szukać, bo te lilie sadziłam z uciętym kciukiem, byle jak na szybcika i nie pamiętam, w wolnej chwili jeśli odszukam, podam, ważne patrzeć na to czy w opisie jest, pachniewypad był cudowny, jeszcze kilka przede mną

EWA

JULA
tym razem ja, to dopiero początek było cudniei ludzie i ogrody, każdy piękny, każdy inny, a ja bardzo cenię indywidualność i różnorodność

RENATKO
komplemenciara jesteś, dzięki fajnie było się spotkać, szkoda że nie pomyślałam, aby zamówić sobie sesję u ciebie, bo mam tylko fotki, przy okazji spotkań

te hortensje podziwiałam u Kondzia i Alinki, muszę je mieć, ale gdzie posadzić nie wiem....

ale drugi ogrodnik od rana sieje zniszczenia, wyrywa mi werbeny,m jakby nie można było poczekać, jak skończą kwitnąć, mówi, że to chwast
ale żal..

no i kupiłam ostatnie 2 głowy, ciut ubite, dali zniżkę, mąż zamaże betonem, też będą tu trawki, czyli mam 4 matryce męża
Milka 17:44, 27 lip 2015

MONIC
dzięki za odwiedzinki, a co do mnie, ok, jest aktualnie dobrze

JULA
mogłam ci kupić i bys odebrała, były tylko po 10.5 a takie wypasione

IWONAAL
Iwonko, powiem ci że ja sama ostatnio na zakrętach nie wyrabiam, fajnie że zaglądasz

BASILIKUM
No popatrz Iza, ja je kocham za zapach

eeetamJUSTYNA
i wzajemnie niby ostrojęzyczna, nic nie słyszałam

ren133
Renatko, ostatnio jakoś ogród odłogiem leży, zwariowana pogoda, ale powoli ogarnę, zwłaszcza po obejrzeniu innych ogrodów jest motywacjaczyli obie mamy nową

o7_Rene
Renatko, wzajemnie, dziękuję za komplement, powrót baaardzo późny, ale bezpieczny

nowe jezówki sobie rosną, z boku nowe idą, ale na razie inaczej wygląda
to jeżówka Papaja, mam ją dzięki Kasik
dziś uciekam, zmęczenie mnie dopada, jutro będę

Basilikum 18:18, 27 lip 2015

fajne spotkania lece poogladac relacje na watkach.
Mala_Mi 19:18, 27 lip 2015

Co 4 głowy to nie jedna.
19:43, 27 lip 2015
Irenko patrz jak ogarniam ogród ( mój własny! ...przecież ja mam jeżówki chyba te same co Sebek ???

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=1846#post_4
Sebek 19:45, 27 lip 2015

Irenko, dziękuję - jesteś wulkanem energii Jak to dobrze, że mimo perturbacji dotraliście do domu Te głowy są boskie!
eliza3 20:26, 27 lip 2015

Irenko, pięknie przedstawiłaś relację ze spotkań ogrodowych z dużą przyjemnośćią obejrzałam Twoje spostrzeżenia.
Fajny wyjazd, fajne spotkania i dużo wspomnień...

Zakupy też niezłe cztery głowy to już niezłe towarzystwo

marzena 23:11, 27 lip 2015

Kochana, piekna wycieczke ogrodowa odbylas, swietne relacje przedstawilas, inspiracji pewnie mnostwo masz, ale nie zmieniaj u siebie wszystkiego ! hi, hi jak mowi-pisze Kondzio
pozdrawiam serdecznie
malgorzata_s... 23:16, 27 lip 2015

No proszę W ogrody ruszyłaś ? Fajnie Was zobaczyć Ale Ty kochasz tego Emusia Wszystkie matryce przywłaszczasz coby nikt nie miał
Madzenka 23:44, 27 lip 2015