Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

ana_art 09:43, 27 lip 2015

Konrad draniu!!!!!
bardzo niecenzuralne słowo mam na końcu języka... Macie cuuuuudnie, wszystko mnie zachwyca. Miliony kwiecia cudnie skomponowanego, tajemnicze drzwi, warzywnik, kureczki (słodzinki), zlewik mniam. O obrusie haftowanym nie wspomnę... Wszystko macie cudne, więc nie dziwie się że goście zachwyceni. Aż żal że tak daleko mieszkacie...
Powiedz co to za roślinka kwitnąca na biało i niebiesko z koperkowymi listkami?
Mala_Mi 09:59, 27 lip 2015

ana_art napisał(a)
Konrad draniu!!!!!
bardzo niecenzuralne słowo mam na końcu języka... Macie cuuuuudnie, wszystko mnie zachwyca. Miliony kwiecia cudnie skomponowanego, tajemnicze drzwi, warzywnik, kureczki (słodzinki), zlewik mniam. O obrusie haftowanym nie wspomnę... Wszystko macie cudne, więc nie dziwie się że goście zachwyceni. Aż żal że tak daleko mieszkacie...
Powiedz co to za roślinka kwitnąca na biało i niebiesko z koperkowymi listkami?

Odpowiem z Kondzia.. Czarnuszka - jednoroczna roślinka
Kondzio 10:37, 27 lip 2015

Sebek napisał(a)
Dzisiaj małopolskie obfitowało w spotkania Świetne zdjęcia - i ogród!

Dzięki
Kondzio 10:38, 27 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Oj działo się, działo

Kondzio 10:39, 27 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Ufff...... dzięki za wszytko... oczy mi padają, ale focie wrzucę

Miny mówią same za siebie...

Aniu, bardzo dziekujemy, że nas odwiedziliście. Szkoda, że tak krótko, szlaki przetarte, więc teraz musisz już częściej bywać
Kondzio 10:42, 27 lip 2015

violinek napisał(a)
CUDOWNIE !!! ..Kondziu ! dlaczego tak sporadycznie i tak oszczednie chwalisz sie Swoim krolestwem ? ...Dzieki Mala Mi
Przechadzka po takim ogrodzie to istna terapia i sama przyjemnosc

Cieszę, że się podoba, zdjęcia wstawiam regularnie, przynajmniej tak mi się zdaje...Dzięki
Kondzio 10:43, 27 lip 2015

violinek napisał(a)
CUDOWNIE !!! ..Kondziu ! dlaczego tak sporadycznie i tak oszczednie chwalisz sie Swoim krolestwem ? ...Dzieki Mala Mi
Przechadzka po takim ogrodzie to istna terapia i sama przyjemnosc

Cieszę, że się podoba, zdjęcia wstawiam regularnie, przynajmniej tak mi się zdaje...Dzięki
Kondzio 10:45, 27 lip 2015

alinak napisał(a)
Konrad po pierwsze -darmo dziękuję za zaproszenie choć ogród znam bardzo dobrze to znowu mnie zaskoczył kwitnienia mi o tej porze. zafascynowana się waszymi połączeniami. od 6 nie śpię tylko planuje zmiany.

Ty już lepiej nic nie zmieniaj, masz idealnie
10:46, 27 lip 2015
Kondzio napisał(a)

na to wychodzi ze codziennie musisz..ale to w zimie ....bo kiedy w ogrodzie robić?

a Andrzej każde zdjecia powinien opisowyć wg odmiany, sposobu rozmanżania szkodniki itp ...ma tak dużą wiedzę
Kondzio 10:46, 27 lip 2015

mira napisał(a)
Ania dzięki za fotki. Oczywiście warzywnik jest suuuuuper i pewnie Konrad dobrze wygląda po warzywach bo nie poznałam . To naprawdę świetne macie ja bym długo tam szła po towar bo jak przejść przez te pokoje ot tak.
Astry dadzą widok aż sie cieszę - to jeden kolor?
Pokaż jeszcze tę fuksję cudna jest - zimujesz?
no super
ja poczekam aż Maja to nagra to wtedy się wproszę hehe

pozdrawiam

Astrów jest kilkanaście rodzajów, w różnych kolarach, kształtach i porach kwitnienia. Drzwi dla Ciebie są cały czas otwarte