U mnie w tym roku biel i srebro no i kropla szarości i czarni ale to zawsze. Motywy przewodnie gwiazdami poroże z reniferem czy jeleniem lub bez
Skromnie i dobrze mi z tym.
Na tarasie mała inscenizacja w znalezionym niedawno starym słoju. Obok drewniane domki które z łazienki przeprowadziły się chwilowo na dwór i moje betonowo-srebrne kule.
Abi Rudolf w tle.nie planowałam ale M owszem
Skromnie ale powtarzają, poza Stolwijk Gold który u mnie po wiośnie zaczyna marnieć - podejrzewam że podsycha.
W maju zaczynają też kolejne (niektóre pod sam koniec), Blue Light.
Dziś ciut nasłoneczniłam się! Pogoda nareszcie bez wilgoci. I bez śniegu!
To co? Jeszcze raz wiosenne fotki?
Jak wiecie u mnie wiosna zaczyna się około 1 marca. W ubiegłym roku taki widok zastałam w ogrodzie w czasie pierwszej wizyty.
28 luty 2015
No dziewczyny dowaliło nam nieźle (Ami u Ciebie to samo) , dziś się już niestety topi.
Ami klona koniecznie trzeba zabezpieczyć, korzenie korą podsyp bo późno sadziłyśmy (na razie śnieg je zabezpiecza) a górę to zależy czy jest na wietrznym stanowisku mój też jeszcze niezabezpieczony ale przy większych mrozach zakryję go.
Iwonko ja dopiero zaczynam wklejać zdjęcia w wątku powojnikowym, tylko mi wolno idzie bo mam kłopot z fotkami ale będą kolejne .
Tak na szybko to mogę polecić moje ulubione, nie wszystkie kwitną długo.
Arabella - bezproblemowa i kwitnie bardzo długo, Ernest Markham, Viola, Beutifull Bride, Blue Light, Ai-Nor.