Gosiu ze mnie taka niepoprawna romantyczka, stoję nad każdym kwiatkiem, latam za motylkiem , podglądam ptaki... niektórzy mają z tego ubaw po pachy, a ja po prostu uwielbiam naturę. To jest dzieło doskonałe
Danusiu zdecydowanie jeśli nie pocztówki to kalendarze powinnaś wydawać Każdy kupi
a prócz tego może national geographic - uważam, że warto by spróbować
albo czasopisma ogrodnicze
Kochana, tylko kto by to chciał drukować, mój aparat nie robi zdjęć w odpowiedniej rozdzielczości, nie zapisuje w Raw'ach.
Lubię to i czuję, ale to bardzo amatorskie i traktuję jako hobby jedno z wielu
Mam tych koników całe mnóstwo.
Masz oko i rękę fotografa . Umiesz świetnie kadrować plany. Znakomicie posługujesz się głębią ostrości. Kolorom też nic nie brakuje.
Uwierz w swoje zdolności
Byle ciapa zrobi dobre zdjęcie wypasioną cyfrówką. Mój ojciec był fotografem i najlepsze zdjęcia robił zwykłymi aparatami.
Co z tego, że masz, jak mówisz, nie najlepszy aparat, skoro znakomicie się nim posługujesz.
Wiesz jak młody Gudzowaty zrobił swoje wspaniałe fotografie Afryki, te pierwsze, którymi podbił świat? Z tysiąca strzałów wybrano tylko jedno zdjęcie, które było warte oglądania i technicznie dobre. Tak powstała wystawa, kalendarze i... fotograf http://gudzowaty.com/index.php/photography/19-featured/383-paradise-crossing
Dziś mam doła potężnego, a dzięki Tobie radzę sobie z nim.
Kasiu dziękuję za te serdeczności
My z moim Pentaxem znamy się jak łyse konie. Kręcę nim na wszystkie sposoby żeby uzyskać interesujący mnie efekt.
Zdjęcia Gudzowatego są bardzo emocjonalne i mają w sobie wielką siłę.
Hipnotyzują!
Cudowne kadry dzikiego świata , dziękuję za przypomnienie
Ja może nie robię tysiąca ujęć, ale żeby wybrać jedno zadowalające muszę kliknąć parę setek. Sprawdzał mi synuś ostatnio przebieg mojego aparatu, i nie dziwota, że spust migawki szwankuje...
Poza tym to mój drugi Pentax x70 i szczerze mówiąc czasami mam chęć kupić kolejny.
Z drugiej strony korci mnie coś nowego. Sama nie wiem...
Póki co i tak nic nie kupię tylko tego oddam do czyszczenia i regulacji
Będziecie musiały znosić dalej to moje pstrykanie, bo nie zamierzam przestać
Cieszę się, że choć trochę poprawiłam Ci samopoczucie, moje też nienajlepsze. Spać nie mogę...myślę