Gosiu to taki zwykły sympatia rozowy z duzymi kwiatami bardzo go lubie. MCS przetrwały wszystkie 5 sztuk cieszy mnie to ))
I wyglada ma to ze będzie trzeci pas Choc nie był w planie na ten rok. Powolutku by się nie zmęczyć. Na razie trochę ponad 1/3 przekopałam ...
który to ?
mi też Spring Green kolejne które muszę kupić, piękne są
Ktoś ma pomysł co mi je moją brzozę? Zauważyłam pełno takich dziurek i pień nie jest równy, tylko w pobliżu tych dziur są jakby zagłębienia pod korą Dzięki czujności Mazana dostałam natychmiastową odpowiedź. Moje brzoza musi natychmiast zostać wykopana i spalona z powodu prawdopodobnie ogłodka brzozowca! Mam nadzieję, że nie zdążył pożreć innych. Muszę teraz wszystkie dokładnie doglądać
myślałam, że gdzieś zamówiłaś przez neta... nie pogardziłabym sprawdzonym namiarem
Kupiłam dzisiaj szałwie różowe pod Baronessy, zastanawiałam się nad fioletem, jednak róż wygrał. Mam nadzieję, że dotrą w tym tygodniu, a w długi weekend pogoda pozwoli posadzić Skarpa, wyplewiona w połowie ze 3 tygodnie temu znowu jest cała do roboty...rośnie intensywnie nie to, co potrzeba...
fatany rok, u mnie nawet siewy są do dupy, pomidory siane w lutym sa wielkości poł małego palca
Danusiu ja już nawet nie okrywam. Co ma być to będzie
kochana ja swoej mam i zabiore z tyłów dam na przód z na tyłach zostawię małe kawałki z podziału i poczekam az znów urosną