Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Typografia ogrodu 08:09, 05 gru 2015

Do góry
inag napisał(a)

Jeszcze nie. Podobno nie było. Mam pytać za tydzień i aż się boję tam zajechać żeby z czymś nie wyjść Chciałam nawet porobić zdjęcia tego miejsca żeby Ci pokazać ale jakoś tak chyba głupio by to wyglądało. Wyobraź sobie, ze jak tam zajechałam to akurat tworzył się olbrzymi wianek z dziesiątek różnej wielkości bombek w kolorach: biel - serbro- blady, pudrowy róż i czerń. Jedne były z połyskiem inne całkowicie matowe. No oniemiałam jak to zobaczyłam a jeszcze bardziej jak spytałam o cenę: 450zł (!!!). Było to realizowane pod konkretne zamówienie. O innych dekoracjach i ich cenach nawet nie wspominam...

Piekny musial byc bo kolory ekstra.ja w tym roku yez skupulam sie na konkretnych zamowieniach i powiem ze to tez ciekawe doswiadczenie robic cos dokladnie pod czyjes upodobania i oczekiwania.

A co do ceny to fajnie ze ja jestem tansza zapytaj jesli mozesz czy mozna porobic fotki chetnie bym popatrzyla
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 05:45, 05 gru 2015

Do góry
Jak zwykle piekne dekoracje u nnie na razie tylko wianek, reszta w glowie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 05:43, 05 gru 2015

Do góry
Danusiu, twoj wianek od Kasi tez piękny mnie on pasuje u ciebie w domu
Typografia ogrodu 00:32, 05 gru 2015

Do góry
inag napisał(a)

Jeszcze nie. Podobno nie było. Mam pytać za tydzień i aż się boję tam zajechać żeby z czymś nie wyjść Chciałam nawet porobić zdjęcia tego miejsca żeby Ci pokazać ale jakoś tak chyba głupio by to wyglądało. Wyobraź sobie, ze jak tam zajechałam to akurat tworzył się olbrzymi wianek z dziesiątek różnej wielkości bombek w kolorach: biel - serbro- blady, pudrowy róż i czerń. Jedne były z połyskiem inne całkowicie matowe. No oniemiałam jak to zobaczyłam a jeszcze bardziej jak spytałam o cenę: 450zł (!!!). Było to realizowane pod konkretne zamówienie. O innych dekoracjach i ich cenach nawet nie wspominam...

Dokładnie w takich kolorach jak będzie mój wianek do salonu, mój na pewno nie będzie taki okazały, ale też znacznie taniej wyjdzie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 00:00, 05 gru 2015

Do góry
Chów piękny wianek
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:58, 04 gru 2015

Do góry
Bombki bomba wianek też cudowny
Typografia ogrodu 23:52, 04 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Ilono fajnie znalezc takie miejsce i przyznam ze zazdroszcze ze komus powodzi sie taki biznes.bo to ladnie wyglada ale latwe nie jest.nie ukrywam ze gdybym mogla laczyc pasje z praca byloby super.ale jak na razie to zarabiam na waciki ludzie podziwiaja takie produkty ale kupuja sporadycznie niestety.
A kule dostalas?

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:15, 04 gru 2015
Do góry
Wianek marzenie,ta tonacja lila-róż w srebrnej poświacie...
Ach rozmarzyłam się,idę powiankować i ja ...
Mój będzie w tym roku naturalistyczny,kupiłam dziś"podłoże"na wieniec
Taki tam u mnie będzie debiucik,bo do tej pory po prostu na wieńcach zakładałam banieczki i wsjo było

Ale Twój wieniec-prezent to po prostu mega wymiatacz
Typografia ogrodu 22:52, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Zrobione czarna i szara a córcia pomarańczową wyszpilkowała i ... kupiona włóczka na wianek i bombki ... podobają mi się takie "cieplutkie" jak zrobiła Ola i Edytka i Ty oczywiście

Moglas kupic welne w pasmanteri - taki juz gotowy material jak gdyby albo welniany komin tez sie sprawdza super.
A bombki papierowe podziwiam ale pytalam o te ktore dokupilas do wianka.masz juz plan?
Typografia ogrodu 22:45, 04 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Szybka staram sie byc a jak bombki?

Zrobione czarna i szara a córcia pomarańczową wyszpilkowała i ... kupiona włóczka na wianek i bombki ... podobają mi się takie "cieplutkie" jak zrobiła Ola i Edytka i Ty oczywiście
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:29, 04 gru 2015

Do góry
Wianek śliczny
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 20:28, 04 gru 2015

Do góry
Piękne dekoracje, czy da się rozszyfrować z jakich gałązek jest zrobiony brązowy wianek z gwiazdkami?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:18, 04 gru 2015

Do góry
Aha, wianek przyszłam obejrzeć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:15, 04 gru 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękny wianek Kasia robi je całym sercem więc one przynoszą cudowną energię My czyli grupa śląska wiankujemy jutro Pozdrawiam Danusiu

Pokazujcie koniecznie
Ogródek Iwony 15:55, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Wizytówka suuuper - creme de la creme po prostu ... ach masz to wyczucie smaku ... wianek z orzechów chyba zgapię

Reniu, zawsze mi się wydaje, że u mnie wszystko takie wymęczone, no ... może nazwijmy - bardziej naturą zawiewa. Niektórzy mają takie wymuskane ogrody, u mnie dużo błędów, niedociągnięć jest. Moze z czasem to ogarnę.

Wianek zgapiaj. Ja rok temu zgapiłam od Ewki- konewki. Powiesiłam na płocie i z dumą na niego spoglądałam wychodząc do pracy.
Jednego dnia na deszczu klej rozmiękł i cały rząd orzechów spadł.
Chyba powinien wisieć w miejscu mniej narażonym na deszcz.

Ewa777 napisał(a)

A gdzie jest ten wianek z orzechów, bo go chyba przegapiłam?

Ewuniu, dla Ciebie fotka wianka - Renia zauważyła go w wizytówce w ozdobach zimowych.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:35, 04 gru 2015

Do góry
I ja pisnę , że wianek piękny i piękny prezent
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:33, 04 gru 2015

Do góry
Piękny wianek Kasia robi je całym sercem więc one przynoszą cudowną energię My czyli grupa śląska wiankujemy jutro Pozdrawiam Danusiu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:24, 04 gru 2015

Do góry
Wianek bardzo ładny, no i od serca...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:21, 04 gru 2015

Do góry
Wianek (prezent od Kasik) zawisł w nowej scenerii. Być może zmieni miejsce na lepsze

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:21, 04 gru 2015

Do góry
Wianek (prezent od Kasik) zawisł w nowej scenerii

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies