Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Coś jeszcze, coś więcej... 19:00, 05 gru 2015

Do góry
Zakwitł grudnik

W ramach eksperymentu zimowania traw w donicach dodałem im na święta gałązki i bombki

Wianek na froncie od strony wewnętrzej

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 18:50, 05 gru 2015

Do góry
Dawno nie byłam, a tu tyle optymiznu i energetycznych kolorów.
Wianek śliczny.
Ja pewnie jak co roku z niczym nie zdążę.

Pozdrawiam i dziękuję za wiersz u mnie
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 18:15, 05 gru 2015

Do góry
Katkak napisał(a)
Kasia ta drewniana ścianka przy wejściu do Waszego domku aż się prosi o świąteczny wianek

Wianek... moze zrobię, teraz ozdoby na kiermasz u dziecka muszę zrobić, a i ogród dziś przygotowywałam do Świąt bo od przyszłego pn znowu przestawiam ściany w domu
Ogród Cioci cz. 3 16:55, 05 gru 2015

Do góry
Macie już coś? bo się niecierpliwię. Duchem z Wami, ale wianek robię u siebie.
Typografia ogrodu 15:54, 05 gru 2015

Do góry
Ojej Asia, nie wiadomo na co patrzeć, cudowne zdjęcia pokazałaś!
Zacznę od dziewczynek bo urocze
Oprawa dla Rudolfa przepiękna i wianek!
Święta całą parą już u Ciebie
Typografia ogrodu 15:45, 05 gru 2015

Do góry
tradycyjnie wieszam wianek bozonarodzenoiowy w mikołajki - juz od kilku lat. A ze jutro nie będę miała takiej mozliwości zawisł juz dzis razem z wiankami na bramie. Juz powstał w ubiegłym roku więc jeszcze jakiś czas będzie musiałą mi posłużyć. Wiadomo szewc bez butów chodzi a poza tym nadal mi się podoba

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 15:16, 05 gru 2015

Do góry
Kasia ta drewniana ścianka przy wejściu do Waszego domku aż się prosi o świąteczny wianek
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 11:34, 05 gru 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Jak zwykle piekne dekoracje u nnie na razie tylko wianek, reszta w glowie

Dzięki Irenko u mnie z powodu wyjazdu już światecznie, żeby sie nacieszyć
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 11:33, 05 gru 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Piękne dekoracje, czy da się rozszyfrować z jakich gałązek jest zrobiony brązowy wianek z gwiazdkami?

Dorota niestety nie mam pojęcia z jakich gałązek...kupiłam gotowy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:27, 05 gru 2015

Do góry
MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Wianek marzenie,ta tonacja lila-róż w srebrnej poświacie...
Ach rozmarzyłam się,idę powiankować i ja ...
Mój będzie w tym roku naturalistyczny,kupiłam dziś"podłoże"na wieniec
Taki tam u mnie będzie debiucik,bo do tej pory po prostu na wieńcach zakładałam banieczki i wsjo było

Ale Twój wieniec-prezent to po prostu mega wymiatacz

Tak
Naturalistycny tez piękny
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:27, 05 gru 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Wianek cudny Taki "lekki"

I podpowiedział mi, jakie mam dekoracje zrobić
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:24, 05 gru 2015

Do góry
Wianek cudny Taki "lekki"
Typografia ogrodu 08:09, 05 gru 2015

Do góry
inag napisał(a)

Jeszcze nie. Podobno nie było. Mam pytać za tydzień i aż się boję tam zajechać żeby z czymś nie wyjść Chciałam nawet porobić zdjęcia tego miejsca żeby Ci pokazać ale jakoś tak chyba głupio by to wyglądało. Wyobraź sobie, ze jak tam zajechałam to akurat tworzył się olbrzymi wianek z dziesiątek różnej wielkości bombek w kolorach: biel - serbro- blady, pudrowy róż i czerń. Jedne były z połyskiem inne całkowicie matowe. No oniemiałam jak to zobaczyłam a jeszcze bardziej jak spytałam o cenę: 450zł (!!!). Było to realizowane pod konkretne zamówienie. O innych dekoracjach i ich cenach nawet nie wspominam...

Piekny musial byc bo kolory ekstra.ja w tym roku yez skupulam sie na konkretnych zamowieniach i powiem ze to tez ciekawe doswiadczenie robic cos dokladnie pod czyjes upodobania i oczekiwania.

A co do ceny to fajnie ze ja jestem tansza zapytaj jesli mozesz czy mozna porobic fotki chetnie bym popatrzyla
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 05:45, 05 gru 2015

Do góry
Jak zwykle piekne dekoracje u nnie na razie tylko wianek, reszta w glowie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 05:43, 05 gru 2015

Do góry
Danusiu, twoj wianek od Kasi tez piękny mnie on pasuje u ciebie w domu
Typografia ogrodu 00:32, 05 gru 2015

Do góry
inag napisał(a)

Jeszcze nie. Podobno nie było. Mam pytać za tydzień i aż się boję tam zajechać żeby z czymś nie wyjść Chciałam nawet porobić zdjęcia tego miejsca żeby Ci pokazać ale jakoś tak chyba głupio by to wyglądało. Wyobraź sobie, ze jak tam zajechałam to akurat tworzył się olbrzymi wianek z dziesiątek różnej wielkości bombek w kolorach: biel - serbro- blady, pudrowy róż i czerń. Jedne były z połyskiem inne całkowicie matowe. No oniemiałam jak to zobaczyłam a jeszcze bardziej jak spytałam o cenę: 450zł (!!!). Było to realizowane pod konkretne zamówienie. O innych dekoracjach i ich cenach nawet nie wspominam...

Dokładnie w takich kolorach jak będzie mój wianek do salonu, mój na pewno nie będzie taki okazały, ale też znacznie taniej wyjdzie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 00:00, 05 gru 2015

Do góry
Chów piękny wianek
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:58, 04 gru 2015

Do góry
Bombki bomba wianek też cudowny
Typografia ogrodu 23:52, 04 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Ilono fajnie znalezc takie miejsce i przyznam ze zazdroszcze ze komus powodzi sie taki biznes.bo to ladnie wyglada ale latwe nie jest.nie ukrywam ze gdybym mogla laczyc pasje z praca byloby super.ale jak na razie to zarabiam na waciki ludzie podziwiaja takie produkty ale kupuja sporadycznie niestety.
A kule dostalas?

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:15, 04 gru 2015
Do góry
Wianek marzenie,ta tonacja lila-róż w srebrnej poświacie...
Ach rozmarzyłam się,idę powiankować i ja ...
Mój będzie w tym roku naturalistyczny,kupiłam dziś"podłoże"na wieniec
Taki tam u mnie będzie debiucik,bo do tej pory po prostu na wieńcach zakładałam banieczki i wsjo było

Ale Twój wieniec-prezent to po prostu mega wymiatacz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies