A to już rozumiem
Zrobiliśmy jeszcze częściową metamorfozę strumienia......częściową bo materiału na więcej zabrakło
Początek zmian pierwsze kamienie na start, a praca przebiegała na zasadzie podaj cegłę podaj dalej
zakochałam się Iwonko w Twojej jesieni zawsze marzyłam o rubrumach niesamowicie wygląda ta rabatka w słońcu! Bardzo dojrzały ogród takie ciepło bije ze zdjęć
Ja też powycinałam trochę tych korzeni bo inaczej nie dałoby się nic wsadzić. Szersze kadry są mało ciekawe, wszystko jest tam do przerobienia ale chciałam zacząć od obsadzenia tych brzóz bo to mój ulubiony zakątek w moim ogrodzie
Coś tam jeszcze muszę wsadzić z tyłu żeby zakryć siatkę . Myślałam o dereniach elegantisima bo mam trzy małe to akurat bym je tu upchnęła i o winobluszczu na siatkę . Nie wiem tylko czy nie zrobi się zbyt duży busz.
Mam nadzieję,że już to lato indiańskie masz? U mnie na razie sztorm i szaruga. Też czekan na kolorową jesień, ale póki co topole na szaro liście zgubiły,kasztany zbrązowiały a klony ledwie się wybarwiają. Pozdrawiam i zdrowia życzę.
Mam nadzieję,że już to lato indiańskie masz? U mnie na razie sztorm i szaruga. Też czekan na kolorową jesień, ale póki co topole na szaro liście zgubiły,kasztany zbrązowiały a klony ledwie się wybarwiają. Pozdrawiam i zdrowia życzę.
Kaśka nie narzekaj zobacz na ten obrazek jaki ład na prawo i lewo no spójrz na tą fotę.Jasny ciepły dom spadające kępy surfinii(?) cynkowa konewka i to poletko czekające na nasiona traw ...
W takim klimacie spoko przeżyjesz jesień,zimę i nim się obejrzysz będzie lato.No nie narzekaj ...
Zdjęcia jak żyleta!
Smacznej dyniowej Wam życzę i
pozdrawiam
Martek