W kamiennym kręgu od początku
11:11, 20 lis 2016
No wlasnie o to mi chodzi.O te czesc. Ledwo go widac, ale stoi tam czerwony buk, ktory bedzie trzymany w ryzach, w formie kulistej. Za nim albo wokol niego chcialabym zywoplot z grabu. Myslalam nad pojedyncza sciana w formie prostokata od razu za drzewem.Albo stworzyc nisze w formie litery C. Problem w tym, ze chcialabym tez wykorzystac cien (bo do poludniowa strona) i gdzies w cieniu tej sciany dwie hortensje posadzic. Mam z tylu ogrodka dwie hortensje, ktore mi sprezentowali przyjaciele i chcialabym znalezc dla nich gdzies miejsce. Myslalam tez o polokregu, plus sciana zaraz obok, ale oddzielnie, nie polaczona z reszta. Ale nie wiem, czy wogole hortensje beda rosly przy grabach, bo czytalam, ze graby wypijaja cala wode. Myslalam dlatego, by od strony hortensji wkopac w ziemie ograniczniki, by korzenie graba rosly tam w glab a a nie w rabate hortensjowa. Nie wiem jak to tez zrobic by nie utrudniac sobie za bardzo koszenia. Domek dla dzieci wiecznosc nie bedzie stal, chcialabym posadzic te ekrany by juz rosly.