Hortensje wytrzymają pod warunkiem dolewania go. A jeśli nie hortensje to berberysy jakieś ładne, delikatne w wyglądzie odmiany, ale hortensje ładniejsze i bardzieeej ozdobne, długo kwitną.
Na patelni dobrze udadzą się budleje, ale zasychające kwiatostany szpecą i ten krzew nie zdobył mimo wielu zalet mojego uznania.
Daleko od tarasu umieść kurnik, bo smrodek będzie przeszkadzał, jeśli daleko to zależy czy lubisz pianie koguta ze świtem. Michał wściekał się jak u nas mieszkał, że sąsiedzki kogut budzi go, a on położył się o drugiej. Więc wybieraj Jeśli lubisz pospać to bez koguta, tylko że kury gorzej się niosą.
Sąsiedzkie kury wymordowała kuna. Teraz mam już spokój.
Kaloszki czekają na specjalną okazję żeby niespodzianka większa była Kolorów to ja teraz mam sporo, czarne, różowe, fioletowe, niebieskie hmmm. No i niespodzianka
Kaloszki dotarły 31 grudnia , jednak zamawiałam krótkie za kostkę, a przyszły długie No i co z tym fantem?, wydrukowałam zwrot, ale w końcu za radą Kasi chyba zostawię
Długie to są tylko do ozdoby, a nie do roboty Przykucnąć trudno w nich. A co dopiero kopać szpadlem