a to czerwone to chyba Ania zgadla ze konwalia, mam takie same i wysokosc tez pasuje, w tle widze wrzosy wiec koraliki nie wyzsze. na pczatku myslalam, ze z zegos spadly
A wiesz , tam nawet rośnie berberys . Jeszcze mały i nie za bardzo go widać.
I właśnie te kształty trawnika! Myślałam żeby te sumaki czymś podsadzić ale trochę się boję bo jak zacznę tam kopać to one (te sumaki ) mogą zacząć wybijać z korzeni . Teraz też to się zdarza ale w trawie to traktujemy je kosiarką .
i taka instalacja z butelek. Instalacji byo wiecej ale nie wszstkie udalo mi sie adnie sfotografowac.. Zdjecia po ciemku to nie moja specjalnosc albo nie potrafie mojego aparatu obslugiwac albo on nie jest dostatecznie dobry
Jak tak patrzę na te Twoje zdjęcia, to wydaje mi się, że rewolucji wcale nie ma potrzeby robić
Te sumaki przed domem dają ładny, graficzny akcent, trzeba tylko trawnikowi nadać jakiś ładny kształt, żeby je podkreślić.
Na ostatnim zdjęciu te dwa iglaki z tyłu tworzą ładną kompozycję, dodać im jakiś kulisty krzew o bordowych liściach (pęcherznica? perukowiec? berberys?) podsadzić kilkoma sztukami trzcinnika i jakimś zadarniaczem i będzie git.
i ausriacki mikolaj, ciemno bylo wiec fotki nie za bardzo, no i rozdawal dzieciakom paczuszki z samochodu wiec caly czas w ruchu tylko jedna fotka w miare jest
Przebiegłam się dziś z aparatem po ogrodzie . Wszędzie na forum zimowe foty więc i ja zrobiłam . Tak szczerze to nie mam co pokazywać ale może przydadzą się widoczki do dokumentacji planu . Albo do metamorfoz mam nadzieję kiedyś