Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

zbigniew_gazda 08:49, 27 sty 2017

Haniu cudna wiosna na parapecie. Może i do mnie dotrze ciepełko. Wiaterek obrócił się na południowy. Póki co w nocy mróz a w dzień słoneczko.
hanka_andrus 10:05, 27 sty 2017

U mnie po wielu tygodniach mgieł nareszcie dziś słońce! Ale coś za coś! Od razu się wychłodziło i na trawie szron legł. Ale to z rana, potem może sie nagrzeje?
A taki widok dopiero za miesiąc! Miłego dnia
Basilikum 11:39, 27 sty 2017

Hnia ma slonko, mam i ja

ta krokusowa fotka piekna
boguslawa_ma... 12:37, 27 sty 2017

Haniu wiosennie się u ciebie zrobiło,u mnie dużo śniegu leży,a i mróz dziś był -7 st.to chyba wiosny tak szybko nie będzie
12:53, 27 sty 2017
Haniu, kilka dni temu napisałam dla Ciebie wiadomość, zaglądasz tam?

Ja jeszcze mam grubą warstwę śniegu, zmrożoną, bo cały czas jest minus ileśtamstopni. Słonko od wczoraj próbuje swoich sił, nagrzewa na razie śnieg na dachu i co chwilę słyszę jak z hukiem zjeżdża. Na razie tylko dokarmiam ptaki, wiosną będę kupować sadzonki, ale niewiele, bo mamy plany na stałe " własne gniazdo".

Jak zobaczyłam u Ciebie krokusy, to od razu wiosna jakoś bardziej realna mi się wydaje, jak zaczynasz je pokazywać, zaraz potem następuje wiosenne ożywienie na Ogrodowisku

eda 13:18, 27 sty 2017

uwielbiam takie słoneczne foty przebijające przez kwiatuchy Hanusia dziękuję i miłego Tobie również cieszę się że ruchome schody działają
hanka_andrus 13:35, 27 sty 2017

Iwa napisał(a)
Haniu, kilka dni temu napisałam dla Ciebie wiadomość, zaglądasz tam?

Ja jeszcze mam grubą warstwę śniegu, zmrożoną, bo cały czas jest minus ileśtamstopni. Słonko od wczoraj próbuje swoich sił, nagrzewa na razie śnieg na dachu i co chwilę słyszę jak z hukiem zjeżdża. Na razie tylko dokarmiam ptaki, wiosną będę kupować sadzonki, ale niewiele, bo mamy plany na stałe " własne gniazdo".

Jak zobaczyłam u Ciebie krokusy, to od razu wiosna jakoś bardziej realna mi się wydaje, jak zaczynasz je pokazywać, zaraz potem następuje wiosenne ożywienie na Ogrodowisku

Iwo, czytałam, ale odpisać na ten adres nie mogę, bo mam pocztę zablokowaną, bo ze względu na awarię kompa długo tam miałam nieczynne. Teraz czekam na odblokowanie dojścia. Prywatnie napisze więc Tobie tu na Ogrodowiskowych wiadomościach.

A moje kwiatki teraz są w stanie skorupkowym, krok ze skorupki, krok do skorupki, i niby chęć mają, ale noce jeszcze mroźne. I na ogrodowe fotki z tego roku jeszcze trochę czekać trzeba. Tymczasem cieszę oko samym widokiem słońca, a dziś tak świeci, że blask oczy zaślepia!
Ciesze się, że powoli normalizujecie swoje życie! Trzymam kciuki!
hanka_andrus 13:40, 27 sty 2017

Izo, Bogusiu, Edytko! Dla Was nagroda za dzisiejsze odwiedziny u mnie!
Bogdzia 13:48, 27 sty 2017

Piękna parapetowa wiosna u Ciebie. Uwielbiam Twoją wiosnę ogrodową i zdjecia z wielka przyjemnoscia ogladam. Pozdrówka.
Milka 13:52, 27 sty 2017

Czekam na wszystkie wiosenne kwiatki, a szczególnie na ranniki. U nas tez słońca dużo, aż wszystko łatwiejsze się wydaje mróz jednak nadal.