Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Tu ma być ogród :) 14:03, 04 gru 2015

Do góry
Zbiorowo dziękuję za te pochwały. Pierwszy wianek pójdzie w ręce bratowej już w niedzielę, bo spotykamy się na rodzinnym strojeniu pierników u mnie, mam nadzieję, że jej się spodoba

Renia, pokazałam Wasze bombki mojej sześciolatce i już jedna styropianowa bombeczka gotowa
Ogród Cioci cz. 3 13:58, 04 gru 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Ja będę jutro łączyć się z Wami duchowo Zrobię choinki w tym samym czasie, a może odważę się zrobić wianek (matariały prawie mam)

Ewuniu wianek chyba nawet łatwiejszy od choinki
Tu ma być ogród :) 13:33, 04 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Mój pierwszy wianek

wszystkie ładne, ale ten mój ulubiony
Ogródek Iwony 12:43, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Wizytówka suuuper - creme de la creme po prostu ... ach masz to wyczucie smaku ... wianek z orzechów chyba zgapię

Bombki śliczne
A gdzie jest ten wianek z orzechów, bo go chyba przegapiłam?
Ogród Cioci cz. 3 12:39, 04 gru 2015

Do góry
Ja będę jutro łączyć się z Wami duchowo Zrobię choinki w tym samym czasie, a może odważę się zrobić wianek (matariały prawie mam)
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:29, 04 gru 2015

Do góry
Wianek śliczny ... i podarowany od serca
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:27, 04 gru 2015

Do góry
Wianek piekny, na bogato, ale delikatnie i elegancko

Ogródek Iwony 10:34, 04 gru 2015

Do góry
Wizytówka suuuper - creme de la creme po prostu ... ach masz to wyczucie smaku ... wianek z orzechów chyba zgapię
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:23, 04 gru 2015

Do góry
Piękny ten wianek i miło że od Kasi- super z niej kobietka z sercem na dłoni. Pozdrawiam gorąco
Ogród pod trzema dębami 09:27, 04 gru 2015

Do góry
piękne dekoracje co jeden wianek ładniejszy, pokaż więcej, plizzzz
Mój ogród pod górkę... 09:25, 04 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Danusiu, ja jestem osobą, która uwielbia rzeczy wyjątkowe Lubię mieć coś, czego nie da się szybko podrobić ani kupić w pierwszym lepszym sklepie A że szybko się nudzę to nie chcę powtarzać siebie, a tym bardziej całkowicie kopiować innych Np. przez ostatnie kilka wieczorów szukałem obrazów do wydrukowania i ciężko znaleźć coś, czego nie widziałem już u kogoś Dlatego nadal ramki stoją puste
Ty też tak zresztą masz Ciągle zaskakujesz i szukasz czegoś nowego

Wielki wianek? Chyba taki będzie wisiał na moich drzwiach O ile na coś nowego nie wpadnę, daję sobie jeszcze tydzień

A ja mogę mieć i zgapione ... byle mi się podobało, pasowało do wnętrza czy otoczenia, cieszyło jak na to patrzę a najlepiej nie tylko mnie ale i resztę członków rodziny Lubię podpatrywać innych i korzystać z ich pomysłowości ... ale faktycznie twórczość własna daje dużo satysfakcji
Wczoraj z córcią zrobiłyśmy sobie, zamiast ślęczeć przed kompem czy tV, bombki z użyciem papieru i szpilek ... a przy okazji pogadałyśmy sobie o tym i o tamtym

PS Jak tam salon?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:57, 04 gru 2015

Do góry
Szczerze zazdroszczę Irenko. Piękny wianek i bogaty.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:30, 04 gru 2015

Do góry
Przepraszam, że z opóźnieniem pokazuję wianek, ale coś mi stanęło na przeszkodzie...
Kasiu kochana, bardzo dziękuję, jest cudowny, idealny i doskonale się wpisuje w moje dekoracje świąteczne, o takim marzyłam

Fotki nie oddają jego urody, mimo, że starałam się w różnych miejscach uchwycić, to trzeba widzieć w realu
możecie mi zazdraszczać takiego prezentu od sercataki na bogato

Typografia ogrodu 20:57, 03 gru 2015

Do góry
ivo napisał(a)
Navi zaglądam i czytam tylko nie zawsze piszę ale dziś już muszę - uwielbiam tu zaglądać i czerpać inspirację , motywować się do działania i podziwiać Twoje pomysły. Ściskam Cię za to że jesteś i że dzielisz się z nami Twoim ogrodem, wnętrzami , pomysłami i samą sobą.
A wianek też uplotłam i to wcale nie takie proste, jak będzie gotowy to wstawię fotki.
Świetny stroik na stół A z tym mchem to jak to zrobić żeby jak najdłużej był jak to powiedziec "żywy"?

Iwono tak napisalas ze cieplo na sercu sie robi.ciesze sie ze zagladasz i ze nie zawodze oczekiwan jestem tu glownie by uczyc sie od Was,inspirowac od Was,a jesli moge dac cos z siebie choc z dziedzin okoloogrodowych to bardzo mnie to cieszy.wiele z moich pomyslow widzialialoby tglko kilka oczu a dzieki forum moge sie podzielic i zaopiniowac wsrod Was co bardzo sobie cenie.
Z pleceniem wiankow jak z murowaniem-jak fundament czyli poczatek zrobisz prosto to i reszta sie uda.trzymam kciuki.mozesz pomoc sobie druciem albo żyłka.
A mech-najladniejszy jest chrobotek ale dosc drogi.postar sie moj zwilzec a jak zbrzydnie pojade po nowy
Buziaki
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:44, 03 gru 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Wianek też mi się podoba i podoba mi się ostatnia wersja wiankowania. Ten przetrwa, bo nie mogę przeboleć, że muszę potem wyrzucać. Chciałabym kiedyś zrobić wystawę na wielkiej ścianie, cudnie to by musiało wyglądać.

Mam marzenie, abyśmy mogli spotykać się w znakomitym gronie Ogrodowiska, mniej więcej w takiej scenerii żebyśmy mogli "ględzić" o wszystkim bez końca Przy miłym daniu z własnego warzywnika i jajeczku od bajecznych kurek z takiego domku

Wchodzę w to
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:34, 03 gru 2015

Do góry
Czekamy na wianek

Na chwilę obecną wypadły mi tylko dwa bukszpany ostre, ale kolejne dwa chore
Typografia ogrodu 20:27, 03 gru 2015

Do góry
Navi zaglądam i czytam tylko nie zawsze piszę ale dziś już muszę - uwielbiam tu zaglądać i czerpać inspirację , motywować się do działania i podziwiać Twoje pomysły. Ściskam Cię za to że jesteś i że dzielisz się z nami Twoim ogrodem, wnętrzami , pomysłami i samą sobą.
A wianek też uplotłam i to wcale nie takie proste, jak będzie gotowy to wstawię fotki.
Świetny stroik na stół A z tym mchem to jak to zrobić żeby jak najdłużej był jak to powiedziec "żywy"?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:12, 03 gru 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wianek potrzebuję zobaczyć

Szefowa w niedziele
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 20:05, 03 gru 2015

Do góry
Ja od pewnego czasu sam sobie prezenty na Mikołaja robię, dlatego sytuacji z awizo jeszcze nie miałem Ale żeby nawet Mikołaja awizo zostawial? Do czego to doszło

Wianek świetny!
Typografia ogrodu 16:36, 03 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ale to nie wianek a stroik na nowy stol.mozna uznac ze adwentowy plus swieca na wigilie z odpadow sklejki pp reniferze,z porozem renifera,albo reniferka raczej.przywiezione przez znajomego z jednej z jedrowek i troche podkolorowane

mech powiadaszładny mech, tylko nie zapomnij go podlewać bo uschnieogólnie cudo jest
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies