Bardzo lubię Twoje dekoracje! Niby proste, delikatne ale wszystkie ze smakiem i dbałością o każdy detal.Cieszę się, że jeszcze dzielisz się z nami swoją twórczością.
Z optymistycznym nastawieniem, że wreszcie słońce nam dopisze, zostawiam Was do niedzieli, albo poniedziałku nawet.
Urodziny Wnucząt jedziemy świętować.
Mogłabym wszystko zacytować bo wszytkie dekoracje są świetne! Zacytowałam to co ukradłam do siebie Mam nadzieję, że nie będziesz zła ale ciekawe rzeczy warto naśladować
Makao - Ania kilka tygodni temu Constans podala mi namiary jak zrobic podpis. Staralam sie i padlam juz na pierwszym zdjeciu ja takiej strony nie mam czy mozesz mi pomoc.
Mam taki ekran na pierwszej stronie mojego watku, jak na zdjeciu prosze napisz mi dokladnie co zrobic.
A moze ktos inny mi pomoze
I wiecie co...Kupilam sobie kilka papierowych lamp, jedne mniejsze, drugie wieksze. Beda taka zimowa ozdoba w Swieta
Wolnoc Tomku...ano wolnoc
Troche je jeszcze musze pogniesc, uformowac, bo im bardzie wygniecione, pogiete, tym ladniejsze
Kochane Dziewczynki, musze sie wytlumaczyc...Otoz pamietam ze obiecalam fotki swoich okolic. I guzik Stare gdzies chyba pokasowalam w kompie a nowych nie mam i troche potrwa zanim beda. Wybaczcie prosze, naprawde to odpokutuje
W ogrodzie bialo ale bez sniegu. mamy piekne mgly, bardzo geste i to one ubieraja, w komitywie z panem Mrozem caly swiat na bialo...
Dzisiaj na kiermaszu w szpitalu w Prokocimiu kupiliśmy z Młodym taką sprytną choć skromną to piękną i ciekawą choineczkę wykonaną na oddziale przez chore dzieciaki i pielęgniarki na szczytny cel bo właśnie na leczenie dzieci