fajny, sporo jest takich ładnych cudaków, tylko zawsze się boję, że one szybko zdychają, ale ten był tani, dlatego kupiłyśmy.
Za to wczoraj wieczorem w LM bardzo spodobała mi się taka roślina, tylko cena była wysoka i stwierdziłam, że najpierw poczytam zanim zakupię.
Może ktoś ma doświadczenie z kokodamami?
Aga kredensu za bardzo tam nie znajdziesz, dużo mebli tzw, ciężkich holenderskich... chyba że o takie Ci chodzi...
Jak nie to na oeliksie jest tego sporo ostatnio nawet oglądałam.
Pelargoniowe drzewko!!!
Przepiękne te zielone mury cisowe, dostojne i silne.
Zaplatane stojaczki w ogrodzie kuchennym to coś czego u mnie brakuje, muszę zimą coś pozaplatać
Piękny ogród, mnie się podoba. Bardzo.
A widzisz może to odmiana cerise queen - lubię krwawniki ale ciekawa jestem jak z ekspansywnością tych odmianowych. Czy też się "rozłażą" czy może trzymają miejsca
Witaj, pewnie już ktoś tę roślinkę zidentyfikował, ale czytam Twój wątek od początku. Ta roślinka to w/g mnie nie chwast tylko miechunka. Jak zostawisz ją w spokoju to jesienią będzie zdobić pomarańczowymi lampionikami Rozrasta się rozłogowo, ja też z nią walczę już prawie 20 lat. W końcu odpuściłam i tylko ją ograniczam. O tej porze roku daje ciepły kolorek na rabacie.
No właśnie doczytalam na następnej stronie że już wiesz
Te linie rabat są świetne, Janeczko, ta wersja najbardziej mi się podoba! I jak miejsca zabraknie na nowe różyczki, będzie można te półksiężyce wydłużyć...