Danusiu mam pytanie .Piękne są te brzozy fascination,czy one będą dużym drzewem?
Powiedz proszę ,które z brzóz uważasz za najpiękniejsze,bardzo bym chciała kilka mieć w ogrodzie.Jestem w sumie szczęściarą ,ponieważ mieszkam pod samym lasem i z okien widzę również brzozy na tle sosnowego lasku.
Betula Fascination dorasta do 10 - 15 metrów
Te są śliczne, ale cudne są też brzozy Doorenbos
Miały być Doorenbos, ale te są dla mnie najśliczniejsze Poznałam ich walory na ostatnim spotkaniu w szkólce u Szmitów.
Jeszcze brzoza papierowa (Betula papyrifera) mi się podoba.
Bardzo dziękuję Danusiu, wiem już czego szukać
Cudny będzie ten nowy ogród.
Danusiu mam pytanie .Piękne są te brzozy fascination,czy one będą dużym drzewem?
Powiedz proszę ,które z brzóz uważasz za najpiękniejsze,bardzo bym chciała kilka mieć w ogrodzie.Jestem w sumie szczęściarą ,ponieważ mieszkam pod samym lasem i z okien widzę również brzozy na tle sosnowego lasku.
Betula Fascination dorasta do 10 - 15 metrów
Te są śliczne, ale cudne są też brzozy Doorenbos
Miały być Doorenbos, ale te są dla mnie najśliczniejsze Poznałam ich walory na ostatnim spotkaniu w szkólce u Szmitów.
Jeszcze brzoza papierowa (Betula papyrifera) mi się podoba.
Witaj serdecznie Bardzo mi się u Ciebie podoba, rabaty wyglądają oryginalnie
Co do kształtu rabat na pewno znajdziecie z Marzenką wspólny język, bo ona też ma takie
Ela doradziła dosadzić rozchodniki, bo same trawy mi się nie podobały
i tak wspólnymi siłami ogrodowiskowymi znów powstała nowa rabatka
rozchodniki dosadziłam - jeszcze ich nie widać musze zrobić nowe zdjęcia
na razie cudowny taniec traw na wietrze
mam zamiar zaminować tę rabatkę krokusami tylko jeszcze dumam nad kolorem - no i to drzewko trzmieliny chyba wysadzę bo raczej nie pasuje - ale to już następny rok - jeszcze poczekam
Zdecydowałem się na Nikona D3100 z obiektywem AF-S Nikkor 18-55 mm. Podobno to lustrzanka dla amatorów, ale wychodzi na to że ja jeszcze do poziomu amatora nie dotarłem. Od dwóch dni czytam... ale jak już się wszystkiego doczytam... to i tak nie wiem czy będę mądrzejszy
Mam ten sam aparat
Ale szczerze instrukcji obsługi nie czytałem - nawet ostatnio miałem zamiar, ale włączyłem ogrodowisko i mnie wciągło
Ja instrukcję doczytałem, ale chyba jestem tym typem, co woli żeby mu pkazano Na chwilę obecną uczę się metodą prób i błędów. Zostało mi dokupić filtr, bo akurat nie mieli w sklepie, więc we wrzesniu muszę to uzupełnić.