A co sądzicie o donicach kompozytowych, takich jak np. model ? Bardzo mi się podobają i chciałabym takie na balkon. Podobno są bardzo wytrzymałe i dużo solidniejsze niż np. ceramika, no i można kupić takie na kółeczkach, więc dźwigać nie trzeba, poza tym są ponoć lekkie. Ma ktoś z Was takie w swoim ogrodzie albo na tarasie?
Na szczęście w przedogródku nie mam problemu z sadzeniem późną pora bo jest dobrze oświetlony ulicznymi lampami, jutro mam nadzieję na ciąg dalszy realizacji planów jeśli tylko pogoda pozwoli
Miałem u siebie to ,,dobrodziejstwo,, miechunka się chyba zwie i przez 3 lata walczyłem by się jej pozbyć z ogrodu bo bardzo ekspansywna jest Jak sobie z nią radzisz ?
Fajnie,że jesienna odsłona ogrodu się podoba . Dzisiaj spędziłam trochę więcej czasu w ogrodzie, jesień na całego- kilka aktualnych fotek dla zobrazowania sytuacji . Sadziłam rzeczkę krokusową w przedogródku (trochę przesadzam- na początku będzie to delikatny strumyczek w 3 odcieniach niebieskiego ) A tak ogólnie to jednak wprowadzam kilka zasadniczych zmian w pozycji roślin ale na razie nie będę pokazywać bo szybko nie skończę, głównie z uwagi na to, że wymaga to ode mnie dużego wysiłku fizycznego i robotę muszę rozkładać na raty, dodatkowo pogoda płata figle- dzisiaj było pięknie