Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogrodnik Mimo Woli cd 00:11, 12 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)

Pijanam od patrzenia
Ale zaśpiewac już 100 lat nie mogę bo po północy, cisza nocna, urodziny skończone

Że się nie da tych lat obchodzić od setki w dół.... to byłoby fajne......

Nom ....
Ale życie podobno zaczyna się na emeryturze???
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:11, 12 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
powiem WAm że mnie już ta zima dobija, męczy mnie ta ponura pogoda i brak słońca brrr zwyczajnie NIC mi się nie chcę. Ja chcę SŁOŃCA heeelp!

Ania jeszcze z 4 tygodnie u Ciebie . Nie chcę cię dobijać, ale u mnei wiosennie powinno być za dwa tygodnie a u ciebie za kolejne dwa....
Kwiaty domowe w donicach 00:09, 12 lut 2013

Do góry
kKasiA napisał(a)
To super wiadomości, jeśli chodzi o donice to mam zakupione ceramiczne do których pasują wkłady coubi więc mam nadzieję ze będzie ładnie. Myślę że już niedługo zamówię wkłady nawadniające

Zrób zdjęcie donic ceramicznych to Ci napisze z którego modelu kupić wkłady, bo są rózne
Ogród niby nowoczesny ale... 00:07, 12 lut 2013

Do góry
Chodż do Asc polewa z okazji urodzin
Ogrodnik Mimo Woli cd 00:07, 12 lut 2013

Do góry
Pijanam od patrzenia
Ale zaśpiewac już 100 lat nie mogę bo po północy, cisza nocna, urodziny skończone
Kubusiowo 00:06, 12 lut 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Marzena pompa ciepła zwróci się szybko w miarę...

Monika no własnie chyba za dużo... ale o dziwo jeszcze sie trzymam tfu, tfu.... a z noga to numer bo do ortopedy mam wyznaczoną wizyte na..... maj Pójdę jednak prywatnie bo niepokoi mnie ta noga...

Pod warunkiem, że instalator prawidłowe parametry Ci dobierze mam znajmoego, który zapłacił rachunek miesięczny za prąd po instalacji pompy 3400 zł skończyło się w sądzie
Roztoczańskie klimaty 00:04, 12 lut 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Madżenko,jak szarlotkę potrafisz,to nie jest tak źle z Twoim gotowaniem

I nawet schabowego potrafię
Ale mój Żon w pierwszym roku małżenstwa, gdy go ciągle raczyłam schabowym z frytkami nauczył się gotować i tak mu zostało
Ogród w skali mikro :) 00:01, 12 lut 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Ela heartbreaker mnie zachwyciła, do bubble chair od lat wzdycham i jeśzcze ferii zazdraszczam...

Lawenda i bergenia nie ten teges -duży kontrast kolorów i faktury liści...pokaż, w ktorym miejscu o tym myślisz?

Madzenko jakowaś pomyłka .. To ja odradzałam lawendę i bergenię...

Ale widzę że heartbreaker i bubble Ci się podoba.. Aaachhh wzdycham

Już mi się w głowie miesza od czytania mam nadzieję,że wybaczysz przez wzgląd na wspólną miłość do buble chair
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:59, 11 lut 2013

Do góry
My tu już kwatów jak na ołtarz przytargałyśmy a gospodyni niczym nie częstuje A pamiętam czasy gdy Anula sowój sekretny barek z miniaturkami przed nami owtwierała
Wkleiłabyś chociaż fotę aby człowiek napawał oczy tym niezapomnianym widokiem
Ogród niby nowoczesny ale... 23:56, 11 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
dziewczyny....galotki mial...i buciki też....

Szkoda
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:54, 11 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Postaram się ich nie zalewać Dam radę

Będę pilnować
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:52, 11 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Dobrej nocki Siostro
Lecę pod pierzynkę
Toffikuję!!!!!!!!!!!!
( 11 błędów haha )

Ho ho ho bo moje rodzone siostry się obrażą a mnie tu podczytują Kofam rodzone siostry i ogrodowiskowe
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:51, 11 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Danusiu przebiśniegi wychodzą w Jeleniej Górze a tam zimniej o conajmniej 2-3 stopnie Gdyby rosły u mnie w ogrodzie pewnie by już kwitły. Rabata, na ktorej rosną do remontu generalnego, zatem przebiśniegi zagoszczą u mnie . Posadzę przy furtce.

Najlepiej jest je przesadzić zaraz po przekwitnięciu - bo potem zanikają - no i szukaj ich w ziemi

A tak w ogóle to miałem posadzonych kilka przebiśniegów. Chyba jutro zdejmę troszkę śniegu z rabaty i ich poszukam

A widzisz kofana nie wiedziałm, musowo muszę szybciutko do teściowej jechać po przebiśniegi
Roztoczańskie klimaty 23:44, 11 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Dziewczyny jak ja gotuję to jajka strzelają pod sufit.... Zawsze coś przypalę..... Ja się tylko do prac porządkowych nadaję.

O namiary na donice zapytaj Danusię na prive.

Madżen ale kawę umiesz zrobić? To tylko jeden guzik
To jak wpadnę w odwiedziny to kawę zrób hahaha

Eee tam tyle to potrafię i jeszcze ci szarlotkę upiekę + lody waniliowe lub serniczek z brzoskwiniami. Co wolisz?.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:42, 11 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Bo kupiłem bez wkładów Na dno poszły skorupy z donic - na wierzch keramzyt - a pod spód dałem podkładki filcowe, żeby się podłoga nie drapała - i gra gitara

Sebciu to masz odpowiedź dlaczego tyle ziemi poszło
Szkoda jednak, zę nie kupiłeś tych wkładów, bo są donrze przygotowane i masz gotowy drenaż z keramzytu.
A jak sprawdzisz czy korzenie nie są zalane wodą?
Kwiaty domowe w donicach 23:37, 11 lut 2013

Do góry
kKasiA napisał(a)
Czy macie doświadczenia z donicami coubi z systemem nawadniającym? czy system ten działa tak samo jak Lehuzy?

Nie zaobserowałam różnicy w działaniu sytemu w coubi i lechuzza. Coubie dobrze skopiowało oryginał.... Jesli chodzi o wnętrze donic (system nawadniania ) niemal wierna replika, gorzej z zewnętrzną stroną
Należy jednak pamiętać, że rośliny potrzebują ok 3 miesięcy aby system zaczął działać, czyli wypuścić długie korzenie, ktore będą sięgać do poziomu wody. Mechnizm dzialania jest pokazany np na stronie sklepu hydroponika.pl
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:29, 11 lut 2013

Do góry
Snieg i słońce i Syla zadowlona. Poproszę o przesyłke samopoczucia w paczuszce
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:22, 11 lut 2013

Do góry
Mysle, że ta ecolite będzie pasowała do Twojego wnętrza. Ale ona wcale nie jest wielka, wymierz sobie centymetrem abyś sie nie rozczarowała bo na zdjęciu wygląda na większą,
Tess oglądała tę donicę chyba na Broniszach. Są bardz ciężkie. A na zdjęciu cytujesz chyba tę moją wymarzoną 100x 100 cm..
Pustynia, która będzie kiedyś ogrodem 22:19, 11 lut 2013

Do góry
Fajnie będzie oglądać wiosenne postępy prac w Twoim ogrodzie!
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:18, 11 lut 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Podglądam, ciekawa jestem na czym stanie. Jak już wybierzecie, to może skorzystam z pomysłu. Bo jeżówki w trawach to super nasadzenie. Mi się podobały w obiedce u mnie, ale ona nie jest taka zwiewna jak te trawy, które tu proponujecie. I w sumie nie wiem jak mocno się rozrasta, bo miałam dopiero jeden sezon.

Dziewczyny jak z pistoletu strzelały popatrzymy jak nam zwizulizują bo ja mam jakąś słabą wyobraźnię...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies