Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:29, 11 lut 2013

kaisog1 napisał(a)

Czy Wy to widziałyście ????

http://allegro.pl/bukszpan-100cm-transport-gratis-cala-polska-fv-i3007179252.html

To jest e-iglaki..... słyszałam wiele niepochlebnych opinii....

Gośku to pisz o o chodzi z tymi niepochlebnymi opiniami.. Bo chcę tam jechać osobiście po nie .. Ale napisz plizzzz o co chodzi ?? Że chore ? Ze małe czy jak ...
gierczusia 22:33, 11 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ela heartbreaker mnie zachwyciła, do bubble chair od lat wzdycham i jeśzcze ferii zazdraszczam...

Lawenda i bergenia nie ten teges -duży kontrast kolorów i faktury liści...pokaż, w ktorym miejscu o tym myślisz?

Madzenko jakowaś pomyłka .. To ja odradzałam lawendę i bergenię...

Ale widzę że heartbreaker i bubble Ci się podoba.. Aaachhh wzdycham
gierczusia 22:35, 11 lut 2013

Bea napisał(a)
Jakie ładne wianki. Bukszpanowy z zającem by mi pasował najbardziej.

Przygotowania do wiosny pełną parą tylko jeszcze trzeba wydmuszki trzeba przygotować do "malowania jaj". Chyba trzeba zamawiać.

Beatko ja od tych wianków mało oczopląsu nie dostałam

A nasza wyprawa po trawki do fjuczera jest aktualna ???

Bo wiesz .. Jak już bukszpany bedą , to już trzeba się za robotę brać
Bea 22:44, 11 lut 2013

Jeszcze musimy trochę poczekać.
W pierwszej kolejności - dekoracje świąteczne.
Potem bukszpaniki, skrzynki i donice - do kupienia i obsadzenia.
Trawki - muszę sprawdzić jedno miejsce trochę bliżej niż w Siemianowicach.

Czy naprawdę wybierasz się na rekonesans tych bukszpanów z allegro?

kaisog1 22:54, 11 lut 2013

gierczusia napisał(a)

Czy Wy to widziałyście ????

http://allegro.pl/bukszpan-100cm-transport-gratis-cala-polska-fv-i3007179252.html

To jest e-iglaki..... słyszałam wiele niepochlebnych opinii....

Gośku to pisz o o chodzi z tymi niepochlebnymi opiniami.. Bo chcę tam jechać osobiście po nie .. Ale napisz plizzzz o co chodzi ?? Że chore ? Ze małe czy jak ...

Ela jak masz zamiar jechać to oki.... wiem, że Anę_art wystawili, potem wyczytałam gdzieś, że rośliny są w złym stanie a na dostarczenie czeka się niemal miesiącami...
gierczusia 22:55, 11 lut 2013

Beatko jeszcze bliżej niż Siemianowice ?? Ajjj to byłby szał a o tych buksikach to myśle na serio 25 zeta .. Fajna cena .. Tylko czekam na opinię Małgosi z Kubusiowa .. Bo Ona mówi ,że z tym sprzedawcą coś nie tak
Bea 22:59, 11 lut 2013

Ciekawe jak to jest daleko.

Na miejscu jak się zobaczy to całkiem inna rozmowa. Najwyżej będzie wycieczka.
Madzenka 00:01, 12 lut 2013

gierczusia napisał(a)

Ela heartbreaker mnie zachwyciła, do bubble chair od lat wzdycham i jeśzcze ferii zazdraszczam...

Lawenda i bergenia nie ten teges -duży kontrast kolorów i faktury liści...pokaż, w ktorym miejscu o tym myślisz?

Madzenko jakowaś pomyłka .. To ja odradzałam lawendę i bergenię...

Ale widzę że heartbreaker i bubble Ci się podoba.. Aaachhh wzdycham

Już mi się w głowie miesza od czytania mam nadzieję,że wybaczysz przez wzgląd na wspólną miłość do buble chair
Gabrysia_ 08:54, 12 lut 2013

Sebek,chyba też kupował od nich bukszpany, jak mi się dobrze zdaje to nie był zadowolony.
Chyba nic nie pokręciłam,bo już pomału się gubie,co gdzie czytałam
Gosiniak 09:01, 12 lut 2013

Mi też się wydaje że Sebek u nich kupował, tyle że nie kule tylko sadzonki, przyszły praktycznie wysuszone, część na pewno się nie przyjęła. Ela ale te 100 cm to pamiętaj w obwodzie, niech podadzą średnicę lepiej, bo już tu widać że coś kombinują, jeśli kupować to koniecznie trzeba by było tam pojechać i sobie powybierać, żadnych wysyłek bym nie ryzykowała, e-iglaki mają bardzo złą opinie u nas na ogrodowisku.