Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 06:47, 22 paź 2016

Do góry
margaretka3 napisał(a)
W pierwszy weekend października jeszcze było kwitnąco...

Ale czad
Gosiu, dla mnie też starczy kilka nasionek tego cuda?
Czy aminek jest jednoroczny?
Ogrodowa symfonia 01:26, 22 paź 2016

Do góry
Sabina76 napisał(a)
Piękny Graham Thomas

Wygląda jak Jude the Obscure
Lawendowy zawrót głowy 01:23, 22 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Przyznaj się,że ten powojnik,to jeszcze z lata.....

Rododendronowy ogród II. 01:19, 22 paź 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)

No dzis juz napatrzec sie nie mogłam, wprawdzie klon zamiast na czerwono przebarwił sie na rudo ale tez to fajnie wygląda , popatrz.

Przpędziłam na widoki z okna i się nie zawiodłam
Pięknie !

W Gąszczu u Tess 00:41, 22 paź 2016

Do góry
Tess napisał(a)
Ja też dopisuję się do listy fanów drewnianego gabionu, zresztą od początku mnie zachwycił
Ten kadr jest boski! Gapię się...
Czy te trawki przy buksach to Silver Sceptre?

ps. Ja bym Twoim kopytnikiem nie wzgardziła
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 00:11, 22 paź 2016

Do góry
Agania napisał(a)
Acer Shirasawa aurem przepięknie się przebarwia

Jesień dopiero się zaczyna, liczę na ciepłą jesień

Dawno mnie u Ciebie nie było. Powoli się ogarniam po lecie, które było bardzo,ale to bardzo inspirujące, ale mało ogrodowe, i zaglądam do ulubionych wątków.. Nie mogłam przegapić jesieni u Ciebie A te zdjęcia zniewalające...
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:59, 21 paź 2016

Do góry
BASIA8 napisał(a)

Aganiu Kochana jak będziesz miała chwilkę czasu to proszę Cię bardzo daj zdjęcie w Mojej Dolinie bo muuuus je mieć piękne jest

Zakochałaś się w tym widoczku...wkleję Ci jutro, bo już nie mam dostępu do sprzętu na kartę sd
buź
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:40, 21 paź 2016

Do góry

Aganiu Kochana jak będziesz miała chwilkę czasu to proszę Cię bardzo daj zdjęcie w Mojej Dolinie bo muuuus je mieć piękne jest
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 23:32, 21 paź 2016
Do góry
Tak to wygląda
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 23:30, 21 paź 2016

Do góry
Piotr_ napisał(a)
Jutro do pracy dziś jeszcze odwiedziłem znajomych po pracy z korą i tyle na ten dzień ehh oby do poniedziałku pozdrawiam
Znalazłem u siebie kwiatka co dopiero kwitnie zaczyna kwitnąć TOJAD ciekawa roślina polecam ma wys 110cm co najmij na wiosnę myślałem że to chwast a jednak sie myliłem

U mnie tez się pojawił w ilości trzech sztuk. Odczucia miałam podobne do Ciebie. początkowo myślałam, że to może ostróżka. Potem, że chwast. Ale jakoś tak szlachetnie wyglądał. Dziewczyny pomogły mi w identyfikacji. na drugie imię ma mordownik.
PS. Podziwiam ogrom wykonanych jesienią prac!
Podwórkowa rehabilitacja 23:26, 21 paź 2016

Do góry
I najprzyjemniejsza robota- malowanie suchym pędzlem, ścieranie nadmiaru farby mokrą ścierką
Nie robiłam zdjęć szpachli na korniki ale ta faza była przed malowaniem.

I dziś wieczorem, na miejscu docelowym, niestety światło liche to i zdjęcia niewyraźne. Dla mnie efekt końcowy zadowalający, warto było

Rododendronowy ogród II. 23:24, 21 paź 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Brzozy przebarwiły sie kiepsko w porównaniu do innych lat i juz gubią liscie.

i jeszcze klon

i jeziorko

Cytuję , bo cudownie masz, u mnie brzozy też jeszcze zielonka, i jeszcze nie sypią
Podwórkowa rehabilitacja 23:17, 21 paź 2016

Do góry

Plecki

Naprawione nogi

Wnętrze

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 23:17, 21 paź 2016
Do góry
Dodatkowym utrudnieniem są sączki od szamba, linie na niebiesko
Podwórkowa rehabilitacja 23:10, 21 paź 2016

Do góry
Do usunięcia farby użyłam skrobaka i zmywacza w żelu.
Tak wyglądało po tych czynnościach.

Kolejny etap to szlifowanie. Tu już widzieliście Juleczkę w akcji
Blat

Fronty
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:08, 21 paź 2016

Do góry
anka_ napisał(a)
Wiesz Agato, bardzo się cieszę, że końcem lata, jak już mogłam sadzić to byłam bez samochodu i nie miałam jak się ruszyć po ogrodowe zakupy. Bo popełniłabym ogromny błąd tworząc ogród nie do końca współgrający ze mną. Dopiero fotki jesiennych odsłon ogrodów, w tym twojego, uświadomiły mi tak do końca czego chcę. Wiem, że nie uniknę błędów, ale mam nadzieję, że z pomocą forum uda mi się 'ulokować' duże drzewa w sensownych miejscówkach. A wiem też, że nie będzie to łatwe zadanie, bo ja taki niepokorny typ i ładnego szpaleru jednej odmiany nie będzie. Ale tak to jest jak się kocha wszystkie drzewa.
Klonów napewno dużo u mnie zagości i mam nadzieję, że się im spodoba.
Bardzo Ci dziękuję.

Aaaaa.... jeszcze powiedz mi proszę co to za sosna po lewej stronie?

Aniu cieszę się, że mogłam Ci pomóc, drzewa u Ciebie potrzebne na takiej powierzchni

Masz dużą powierzchnię do obsadzenia, dużo drzew musisz posadzić, dobrze, że mogłam Ci pomóc, u mnie powtarzalność jednego gatunku też nie ma miejsca, chcę jeszcze tej bylinowo łąkowej sceny u siebie, błędy są nieuniknione, ale ja jeszcze nic nie przesadzałam, drzewa mam rozlokowane, rosną zdrowo i tak jak powinny...u mnie została wykończeniówka, ale do tej puenty mi jeszcze daleko....ta sosna po lewej to czarna pendula, zimą trzeba uważać i strzepywać śnieg, bo się rozłamuje, poradziłam sobie, ale czy ja ją w tym roku uratuję
Tu ma być ogród :) 23:07, 21 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Oby, bo wczoraj po południu na drodze, 150 m od mojego domu taka była sytuacja, straż musiała wypompować wodę, żebyśmy mogli dziś się z domów wydostać

ile ode mnie mieszkasz? 2km? jestem w szoku co zobaczyłam, u mnie nic takiego nie ma
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies