Tu ma być ogród :)
10:01, 18 paź 2016
Asia, narysowałaś dokładnie to co ja miałam w głowie tylko proporcje są ciut inne.
Pierwsza sprawa - bukszpan musi być jednak przed wiśnią, bo drzewa są już na tyle ukorzenione, że bałabym się ryć w obrębie największej ilości korzeni - byłby to pasek składający się z 2 rzędów bukszpanów po 6 szt - czyli pewnie jego wymiary będą mniej więcej wynosić 150x60 cm. Jeśli będzie za długi to spróbuję opcji 2 rzędy po 5 bukszpanów.
Róże już rosną i ich też nie będę ruszać, w rzeczywistości jest to tak, że są bliżej płotu posadzone, ale zajmuja na szerokość mniej więcej pół rabaty.
Dywanik jak się rozrośnie w praktyce pewnie obejmie bez mała całą powierznię od wiśni do wiśni.
Wychodzi mi, że będzie to coś takiego.
Dzięki serdeczne, że Ci się chciało nad tym usiąść i nawet nie wiesz jak się cieszę, że Twoja i moja wizja są tak zbliżone, przypuszczam, że gdybyś widziała tą rabatę na żywo, to narysowałabyś dokładnie tak samo
Wczoraj nawet jak spotkałam się z Eweliną to jej coś takiego rysowałam i mówiłam, że właściwie zależy mi na ten moment na tym żeby ktoś doradził w którym miejscu ten bukszpanowy pasek zrobić, ale, że sama jednak skłaniam się do wersji żeby on był przed Umbrami, nie przed różami, bo będę mieć wtedy mniej roboty