Dokopałem się Kule z bukszpanu - piękne! Posadzone w grupie - jeszcze piękniej ! W kopytniku - nie zlały się z nim i nie widać Dlatego tam muszą być trawy, żurawki - byle co - byleby nie było zielone tylko żeby podkreśliło te kule... Chyba, że to w realu lepiej wygląda i te bukszpany są dobrze widoczne - wtedy OK
Tylko 12 stron - bez szaleństw Ale niedzielna sesja piękna - no i wyję jeszcze głośniej niż Gosia na widok tych angielek - chyba wynajmę glebogryzarkę ...'
Tylko 12 stron - bez szaleństw Ale niedzielna sesja piękna - no i wyję jeszcze głośniej niż Gosia na widok tych angielek - chyba wynajmę glebogryzarkę ...'
kasik778, normalnie mnie zaintrygowałaś.....rzut beretem??? Zamelduj mi tu Kochana na prv. skąd jesteś??? Zapraszam.....
Tylko najpierw muszę uporać się z tym........
O jooooooo - na prawdę ogromne krety macie na tym Śląsku - to pewnie przez te kopalnie
Zapowiada się nieziemska realizacja - mam nadzieję, że będzie to ogród nowoczesny, lecz także będą nasadzenia w stylu angielskim. Przeczuwam też, że w tej rezydencji mieszkają prawdziwi miłośnicy roślin, którzy będą tak hojni jak właściciel ogrodu z lustrem i będą o niego dbać jak Ty o swój ogród nie tylko bukszpanowy
Booooziuuuuuuuu - zdziczałem!!!! Prawie 5 dni bez ogrodowiska Normalnie już nie wiedziałem co ze sobą robić - tak tęskniłem za forum ! Jak znowu mi się laptop popsuje to chyba kupię nowy - do tego już nie mam siły
To straszne jak się uzależniłem od forum i od Was Skoro mowa o Was zapraszam potem na relację ze spotkania u Alinki
Sebuś fajnie, że tęsknisz , po prostu ciagnie Cię do wiedzy i ludzi