Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:11, 05 lut 2013

Do góry
Tess wklej proszę kolejne porównania
Igiełkowy ogródeczek 00:09, 05 lut 2013

Do góry
Gosiu Żon od pochwał ma chyba cały dzień czerwone uszy
donicomania trwa
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:30, 04 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aga, ile Wam do samochodu osobowego wchodzi bukszpanów z Waszej plantacji?

Monika, do Toyoty Avensis combi max 20szt., te krzaczory są naprawdę spore.

A na tylne siedzenie?? I miejsce pasażera?
Ogród w lesie 23:28, 04 lut 2013

Do góry
Ło matko idę googlać co to sanwitalia..
Aaaa znam, ale zawsze w maju wyrośniętą kupuję
Ogródek Hanusi po zimie 23:25, 04 lut 2013

Do góry
Haniu pozdrawiam i łączę się w bólu z odczytu wskaźnika wagi... Też tak mam ... Oby do wiosny
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:22, 04 lut 2013

Do góry
Kofam malwy, te pełne, ale jakoś zawsze mi pleśń zżerała.... Pod murem taki romantyczny ogród wprost stworzony dla malw i róży.
Czaruj avatarkiem wiosnę
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:57, 04 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)
W jakim miesiącu tam byłaś?

W ostatnim tygodniu sierpnia. Akurat tego dnia było pochmurno ale generalnie bardzo ciepło.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:44, 04 lut 2013

Do góry
Gdybym wtedy była na ogrodowisku to bym natrzaskała fotek.... a tak to ma jakąś Dziokondę
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:42, 04 lut 2013

Do góry
Te kuleczki były zachwycające ale zakurzone straaaasznie...

A te kuleczki mnie zachwyciły.... Takie laurowiśnie mi kiedyś w donicach urosną
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:41, 04 lut 2013

Do góry

A to już okolice wieży Eiffla.
Ha werbenę wypatrzyałam!!!

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:38, 04 lut 2013

Do góry

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:37, 04 lut 2013

Do góry

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:36, 04 lut 2013

Do góry
Widok z tarasu

Żywopłoty grabowe mega wielkie. Tam ostatecznie utwierdziłam się w przekonaniu, ze u mnie w ogrodzie będą graby

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:33, 04 lut 2013

Do góry
Ojej ale ja znalazłam stare zdjęcia z Wersalu.....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:32, 04 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Za kawkę dziękuję, PRZEPYSZNA nie wiem czy teraz zasnę. Powiedz z czego jest ta szara ściana? w tym roku muszę robić malowanie bo moje szare ściany brudne są I krzesła jasne co to, to? Mogłabym u Ciebie zamieszkać widzałam wiele nowoczesnych wnętrz, bijących sterylnością po gałach a u Ciebie hmmm jest idealnie pod każdym względem. Pocieszam się że kibelek mam podobny buziole!

Aniu szara ściana to jakiś tynk, mogę poszukać w notatkach jaki
Krzesła białe to Ikea Bernhard jeśli mnie pamięć nie myli
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:13, 04 lut 2013

Do góry
Nie trajlować
Znalazłam stare zdjęcia
Chyba coś Wam pokażę
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:23, 04 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Konstancjo.. jeszcze masz czas dla nieletniej... sadź malwy.. one i tak krótkowieczne.. a ja kprzyjdzie pora to.....wyciepiesz.. Jak nie będziesz wiedziała jak to służę radą
Te różowe jak różyczki.... hmmm by pasiły pod ceglany mur....

no ... a nie mówiłam ... Madżenka tez mówiła i dowody wyżej ...

ta pełna sliczna ... ta żółta też ... zwariować można ...

mam pod tarasem dwie ... w zeszłym roku był liść ... w tym mam nadzieję na kwiat ... Nieletnia niech tymczasem przy panieństwie pozostanie )))
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:39, 04 lut 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A ja dziś jak wróciłam to sobie pograbiłam trawnik tu gdzie nie ma śniegu Ale radocha była

I jeszcze pozamiatałam taras Czułam normalnie wiosnę ale to mało człekowi trzeba do szczęścia

Danusiu a pisałaś, że jeszcze nie przedwiośnie mnie aż w krzyżu łamie, tak czuję wiosnę w kościach buziam i oby wiosna jednak szybciej w tym roku nadeszła
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:35, 04 lut 2013

Do góry
Buziam i spadam ćwiczyć kolanko
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:31, 04 lut 2013

Do góry
Gabisia - jakie czapki??? U nas + 5 stopni było!!! Ja w czapce chodzę przy minus -10 lub w górach
Justi - fyzjer mnie od dwóch miesięcy nie widział.... Jak te zdjęcia obejrzałam ciachnęłam wczoraj grzywkę i muszę się umówić na cięcie włosów..... Ale chwilowo budzet kwiatkami nadwyrężony
Kasia - my takie anielice z różkami
Irenko - dziękuję za komplementy, dzieki żeś mnie od limonkowych stroczyków odwiodła U Ciebie piekne kompozycje. Aż się boję zajrzeć ile mam u Ciebie postów do przeczytania
Ginger - a sprawdze po moczeniu jak będą sie stroczyki w podświetlanej prezentować, na razie są w niej biale ciemierniki i cyklamen. Przez szybę w ogrodzie zimowym oglądam, podświetlone sterownikiem elktronicznym od 18-22
Ania Monte - ciemierniki chłodzą się przy 10-14 stopni, bo taką temp mam aktulanie w ogrodzie zimowym. Po przekwitnieciu wsadzę do ogrodu, razem będzie już 10 szt. Uwielbiam je. Czekam aż się ciut ociepli to będą w szarych donicach przed wejściem
Aguś Wieloszka ja bym sama głupoty nakupiła, fajnie razem robić zakupy zapraszam na kawkę aby detale w domu oglądać W wąskich tubach szklanych najlepiej tulipany w pąkach wyglądają. Pokaże wiosna hiacyntom po rozwinięciu ciut za ciasno w wazonach i na dodatek cięte nie pachną tak jak te w donicach.
Evchen - foch!!! Czuję się odrzucona i niekochana
Domi - nie ilość stron się liczy ale jakość.... U Ciebie wpisy i zdjęcia to uczta dla oczu!!!!! Donicomania eh... Ja już wolę dla innych przeszukiwać net, byleby samemu nie zamawiać, buuuu muszę oszczędzać aby na nartki pojechać.... Dominiko poszukaj donic z systemem nawadniania. Postawisz roślinki w czasie wyjazdu w cieniu, uzupełnisz zbiornik na maksa wodą i hulaj duszo na wojażach polecam lechuzza. Mają fajny design i ten ich palstik jak nie plastik wygląda.
Abiko - też blondi i granatowa kurtka to może znak rozpoznawczy ogrodowiska
Daneczko - jak ja lubię Twoje podglądanie
Aniu Asc - myślimy o spotkaniu w maju.... Ale jeszcze dokładnie nie uzgodniłyśmy, jak będziemy jechać na Gardenie jednym bumkiem, to szczegóły omówimy a maj to dobry miesiąc na bukszpany!
Ewo - kiedy się z nami wybierzesz na szaleństwo zakupowe? Może pojedziesz na Gardenię, Marta też się wybiera. Szukamy ekipy na drugie auto
Eee tam - mi się te wężownice podobają, baaaardzo

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies