Gabisia - jakie czapki??? U nas + 5 stopni było!!! Ja w czapce chodzę przy minus -10 lub w górach

Justi - fyzjer mnie od dwóch miesięcy nie widział.... Jak te zdjęcia obejrzałam ciachnęłam wczoraj grzywkę i muszę się umówić na cięcie włosów..... Ale chwilowo budzet kwiatkami nadwyrężony

Kasia - my takie anielice z różkami

Irenko - dziękuję za komplementy, dzieki żeś mnie od limonkowych stroczyków odwiodła

U Ciebie piekne kompozycje. Aż się boję zajrzeć ile mam u Ciebie postów do przeczytania

Ginger - a sprawdze po moczeniu jak będą sie stroczyki w podświetlanej prezentować, na razie są w niej biale ciemierniki i cyklamen. Przez szybę w ogrodzie zimowym oglądam, podświetlone sterownikiem elktronicznym od 18-22

Ania Monte - ciemierniki chłodzą się przy 10-14 stopni, bo taką temp mam aktulanie w ogrodzie zimowym. Po przekwitnieciu wsadzę do ogrodu, razem będzie już 10 szt. Uwielbiam je. Czekam aż się ciut ociepli to będą w szarych donicach przed wejściem

Aguś Wieloszka ja bym sama głupoty nakupiła, fajnie razem robić zakupy

zapraszam na kawkę aby detale w domu oglądać

W wąskich tubach szklanych najlepiej tulipany w pąkach wyglądają. Pokaże wiosna

hiacyntom po rozwinięciu ciut za ciasno w wazonach i na dodatek cięte nie pachną tak jak te w donicach.
Evchen - foch!!! Czuję się odrzucona i niekochana

Domi - nie ilość stron się liczy ale jakość.... U Ciebie wpisy i zdjęcia to uczta dla oczu!!!!! Donicomania eh... Ja już wolę dla innych przeszukiwać net, byleby samemu nie zamawiać, buuuu muszę oszczędzać aby na nartki pojechać.... Dominiko poszukaj donic z systemem nawadniania. Postawisz roślinki w czasie wyjazdu w cieniu, uzupełnisz zbiornik na maksa wodą i hulaj duszo na wojażach

polecam lechuzza. Mają fajny design i ten ich palstik jak nie plastik wygląda.
Abiko - też blondi i granatowa kurtka

to może znak rozpoznawczy ogrodowiska

Daneczko - jak ja lubię Twoje podglądanie

Aniu Asc - myślimy o spotkaniu w maju.... Ale jeszcze dokładnie nie uzgodniłyśmy, jak będziemy jechać na Gardenie jednym bumkiem, to szczegóły omówimy

a maj to dobry miesiąc na bukszpany!
Ewo - kiedy się z nami wybierzesz na szaleństwo zakupowe? Może pojedziesz na Gardenię, Marta też się wybiera. Szukamy ekipy na drugie auto

Eee tam - mi się te wężownice podobają, baaaardzo