Lubię czytać o Twoich przemyśleniach praktycznych.............i estetycznych
Wyjazdy i nawadnianie roślin automatyczne ...to wyjście z sytuacji......siostrze mojego M. znajoma wszystkie rośliny w domu załatwiła w ciągu 2 tyg. tak dobrze o nie dbała
Jest kilka kwiatków, które nazywane są "językiem teściowej".
Sanseweria (czyli wężownica) jest tak nazywana, bo jest... długa jak język teściowej
Inne rośliny: Haemanthus (faktycznie liście w kształcie języka),
anturium,
i pewnie jeszcze kilka.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Za kawkę dziękuję, PRZEPYSZNA nie wiem czy teraz zasnę. Powiedz z czego jest ta szara ściana? w tym roku muszę robić malowanie bo moje szare ściany brudne są I krzesła jasne co to, to? Mogłabym u Ciebie zamieszkać widzałam wiele nowoczesnych wnętrz, bijących sterylnością po gałach a u Ciebie hmmm jest idealnie pod każdym względem. Pocieszam się że kibelek mam podobny buziole!