Oj matulu moja nie ....az mi gęsia korka stanęła hahahha naradzie mi sie to z pancernikiem kojarzyło a tutaj takie pomysły hahah hahha wiesz zawsze w takich sytuacjach to sie o teściowej pisze /)))))
Rob kobitko co sie bedzie patyk marnował ))) dziekuje w imieniu Grzesia /))))
Czy ktoś już był na kiermaszu świątecznym?
U mojej córki w szkole, kiermasz był zorganizowany przy okazji wywiadówki, takie świąteczne dekoracje zakupiłyśmy.
Jolu, przydreptałam do ciebie skuszona jesiennym spacerkiem wzdłuż jeziora. Super widoki...ekstra że Cię mamy. Klik klik i już cieszymy oczki pięknymi widoczkami z zachodzącym słoneczkiem w tle.
Jak tam zdrówko? Już zdrowa jesteś?
Ja też jak mnie coś "bierze" kuruję się witaminą C. Jak czuję jakieś dreszcze albo zaczynam kichać to szybciutko witamina C 1000 i przeziębienia nie ma. Już nie pamiętam kiedy chora byłam. Mojego syna też tak leczyłam. Kiedyś mi powiedział: ..."Mamuś ja chyba jakiś dziwny jestem. Inne dzieci chorują i nie muszą chodzić do szkoły a ja ciągle zdrowy i zdrowy..."
Buziak wielki przesyłam.
Gatunku nie rozpoznam , ale mogę Ci powiedzieć jak to było z moimi szmaragdami
Kupiłam w palecie sadzonki 20cm 70gr szt . te z brzegu były zielone te w środku mocno łyse i wyższe. Posadziłam głęboko, żeby schować w ziemi to co brzydkie- nic im się nie stało, wypuściły wyżej dodatkowe korzenie Teraz po dwóch sezonach( w zasadzie 2 i pół) mam szmaragdy prawie mojego wzrostu i ładnie zdrowo rosną. Trzeba tylko zadbać odpowiednio na początku
Dziewczynki dzięki Edzia baluje z Lenką Andrzejkowo od poniedziałku Lena po wczorajszym lekko poległa gardło a ja dziś jeszcze z dziećmi piątkowa impreza i sobota bo Andrzej osobisty w domu następny tydzień mam nadzieję że spokojny Buziolki a chyba będę kombinować coś z makaronu u mnie mgła dziś okropna nie chce odejść wczoraj słońce było
lubię je
ale
zrodził się problem
mała gwiazdka mały aniołek i choinka prawdopodobnie zostaną bezczelnie zainkasowane prze moja córkę
która stwierdziła że szary jest beee i mus jakiś kolor zrobić na razie walczę liczę że jej przejdzie
Aniołki jeszcze nie w miejscu docelowym
a gwiazdki wśród kryształów mojej babci
może to demode ale sentyment mam i juz