Wiem jeszcze o trzech innych ogrodach , które powstają na terenie naszej gminy i mają podobną powierzchnię Nawet się śmiałyśmy , że nowy trend zapoczątkowałyśmy we wsi Ale jeszcze tamtych nie widziałam, na razie ludzie mówią, muszę kiedyś wybrać się na daleki spacer
Odniosłam identyczne wrażenie, że sąsiadka wzoruje się na Twoim ogrodzie...ale to tylko powód do radości, że komuś też się podoba i może kopiować...
No niby tak tylko jak patrzyć , że reszta chwastem zarasta......i to naszym własnym???Na ,który mamy wpływ Na drugiej cześci umieści sobie sad, warzywnik i część leśną, bo chcemy drobnemu ptactwu stworzyć warunki do życia W okolicy mało jest takich zadrzewionych miejsc.....pojawią się nowe siedliska to i szkodników może będzie mniej
koniecznie oczywiście z aparatem w ręku i do nas na O hi hi
Tak właśnie za każdym razem jak patrzę na Twój pejzaż to mi brakuje lasów na tych górkach ... . "Posadziła winnice i będzie budować dom ..." dobry początek.
Bez zgody właściciela to chyba nie bardzo, ale może nie zauważy Ale to już pewnie wiosną
no właśnie te zgody ech może lepiej uprzednio zapytaj czy będziesz mogła je opublikować,nie chcę byś miała potem dodatkowe problemy z tego powodu
A teraz z innej beczki Przegrzebałam forum i nastawiłam dzisiaj naleweczkę z pigwowca