Ukojenie
18:11, 25 paź 2016
Czas na zdjecie 'za dnia' - wczorajsze cisy:
I dzisiejsze nabytki:
Bluszcz, trzmielina i lilie sw. Jozefa
I dzisiejsze nabytki:
Bluszcz, trzmielina i lilie sw. Jozefa
hej:0 baredzo mi sie podoba twoj ogród te rosliny brak slow jakie piekne a jka dobrane!Masz barzo duzo stron i trudno mi ogarnac cala metamorfoze i wszystkie popawkiGybysm mogl pokazac mi twoj ogrod bo ogladalam zdjecia ale wiesz nie skladam tak tego w calos panoramy moglabym prosic o jakis plan lub wiecej zdj3ec
\

no chyba nie czuje..tylko troche zolty od srodka...ale zolty to byle chwast sie robi
Też tak niestety czasem mam, to chyba SKSZa rok wypada już posiać te nasiona bo z ubiegiem lat spada ich siła kiełkowania Gdybym to ja pamiętał to bym Ci wczesną wiosną przypomniał o siewie
Ja dmuszka bardzo lubię za to że ma wyjątkowej urody kwiatostany, takie niepozorne ale urokliwe
Również pozdrawiam i macham
![]()
Jesień zagościła w moim ogrodzie
![]()
![]()
![]()
![]()

w końcu dotarłam i oglądam plany na rabatę, fajnie, że zdecydowałaś się większość tych iglaków przesadzić, z tego co widzę pomysły na przemianę są fajne.
Wiesz, wczoraj oglądałam sobie inspiracje z tulipanami i trafiłam na zestawienie pomarańczy, różu, purpury i to mi się niesamowicie spodobało, aż dziś sprawdzałam czy w B nie zostały jakieś pomarańczowe, zrobiłabym sobie taką namiastkę w donicy.
No na przykład to - ale energia!
![]()