no wlasnie dosralam je d sasiadki przy okazji dzielenia. Ja mam takie tylko kolor taki rdzawy, nie podoba mi sie za bardzo. Chociaz jak by mial wlasciwe towarzystwo to moze nie by by tak zle. W kadzym bardz razie jeszcze nie wyrzucony.
a
odkurzacz mam taki zwykly chyba ze 100€ kosztowal a raczej mniej. U mie w rachube nie wchodzi taki profesjonany, bo ja mam kazde pomieszczenie "osobno". Do kazdego jest schodek w gore albo w dol. Wiec mam duzo malych powierzchni a nie jedna duza.
Mam Philipsa. On ma pojemniczek w srodku (te profesjonalne oprozniaja sie przy stacji, moj trzeba recznie). Jest bardziej plaski niz te profesjonalne i na tym nam zalezalo, by wszedzie wjechal. Glownie odkurzam nim sypialnie, bo tak musialabym sie naschylac by pod lozkiem dobrze dkurzyc. On w miare dobrze odkurza wokolo nog. W katach zostaje maly kawalek nieodkurzony ale ja raz w miesiacu odkurzam duzym i mi to nie przeszkadza, to tylko kilka cm. Wada jest, ze trzeba go czesciej ladowac. Bateria wstarcza na jedno wieksze pomieszczenie. Ale ja wlasnie jak ma czas to wrzucam go do roznych pokoi. Nie spada ze schodow.
Kiedys na jakims kursie prowadzaca nam caly wyklad strzelila o swojej rumbie. Bardzo zadowolona z iej jest i prawie jak rofesjonalny sprzedawca nam reklame zrobila

Mysle, ze jak sie ma cale pieterko na plasko to warto zainwestowac.
Wizytowka
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"