Witajcie

długo mnie nie było, ale obowiązki i nocna zmiana w pracy skutecznie zabierają czas i siły

Wklejam odręczny bardzo nieprofesjonalny plan moich planów ogrodowych. Dawno niczego nie rysowałam, nawet kredki musiałam zakupić specjalnie na tę okazję
Jak widać nie wyrysowałam nic w przedogródku, ponieważ kompletnie nie mam na niego pomysłu.
Wiem tylko, że muszę mieć coś, co odgradzałoby przedogródek od reszty ogrodu, by mieć w nim więcej prywatności. Naprzeciwko mamy zakład fryzjerski, co za tym idzie dość duży ruch. Stąd narysowany rząd roślin i furtka prowadząca do dużego ogrodu.
Po prawej stronie patrząc od ulicy zasadziłam na razie 3 pęcherznice jako zasłonę przed sąsiadami, zdecydowałam się na nie, ponieważ podobają mi się i szybko rosną. W tym miejscu rosną jeszcze w chwili obecnej wiśnie, które chcę zastąpić dalszymi pęcherznicami.
Co myślicie o moich planach? Jeśli według Was jest w porządku, to czas zająć się planem nasadzeń. Oglądam i czytam Was w każdej wolnej chwili, więc coś mi już świata w głowie.
Pozdrawiam wszystkich i bardzo proszę o uwagi i rady