Ale cudniaste Twoje oszronione zdjęcia! Gdzie tam moim i mojemu poświęceniu... Ale to świadczy o tym, że dobry sprzęt+trochę praktyki i nawet ja dam radę Kiedyś Cię dogonię
Kasiu, bo M. te brzozy ustawił krzywiznami w stronę zachodnią (czyli w stronę ogrodzenia), żeby wiatr tak naturalnie je prostował Ale oczywiście wspomożemy siły natury, tylko musimy baaaardzo długie tyczki kupić
Wykopany....
Smutno mi orzyzwyczaiłam się do mojego potworka
W miejsce potowrka - nastepny potór rozplenica medium bunny ...
Wiem że nic nie zastąpi potworka....
Wpadłam pochwalić poświęcenie fotografa jak również wielgachne brzozy Wieloszki
Dziękuję Danusiu! Ale moje brzozy przy tych z zimozielonego... Ech, no bida z nędzą, ale u nas takiego idealnego "materiału" jak w Warszawie po prostu nie ma Choc domyslam sie, ze tez musisz ten idealny material wyszukac.
Tylko mam problem - nie wiem, gdzie przesadzić morwę...
No tak - bo miejsca na przesadzenie tak mało!
To samo powiedział dziś mój brat - "4200 metrów kw. i miejsca dla jednej morwy brak" No tak, odpowiedniego - brak... Mam tydzień na zastanowienie się...
Wcześniej myślałem o tym, żeby Cię poprosić o zdjęcia z dalszego planu - jasnowidz z Ciebie Brzozy masz boskie!!!! A stożków już nie ciachaj
Nie jasnowidz, tylko wygodnisia, co w szpileczkach po mokrej i zimnej trawce nie chciała chodzić, więc tylko z bezpiecznego miejsca na chodniczku fotki cyknęła
Stożków już nie można ciachać??? Uuuuu, to lipa...
Aguś Twój oszroniony ogród mnie zachwycił.
Dzisiaj rano również zachwycałam się oszronionym trawami u mnie. Było tylko 0 stopni ale widoki niesamowite
A brzozy przepiękne i stożki cisowe będą w Twoim wykonaniu napewno idealne
Zdradzisz gdzie zrobiłaś zakupy?
No widoki owszem ładne, ale i tak wolę te z skąpane w letnim słońcu Teraz niestety coraz mniej czasu na podziwianie czegokolwiek w ogrodzie...
Zakupy z Botanika. Stożki wymagają mocnej korekty, ale cóż, na czymś muszę się uczyć Poza tym M. kupił je sam z siebie, jak odbierał brzozy! Choćby były najmniej idealne na świecie dla mnie są wyjątkowe I już nawet wiem, gdzie je posadzę - przy tarasie zamiast morwy pendula. Tylko mam problem - nie wiem, gdzie przesadzić morwę...
Nie wiem, z jaką wrocławską ulicą mogłabym porównać słynną warszawską Marszałkowską, ale ruch u Ciebie Irenko właściwie nieporównywalny Poczytałam wszystkie zaległości, cudowną opowieść o drzewach w Twoim ogrodzie też Ściskam serdecznie
Oj rzeczywiście, chyba to madryckie słonko do nas przywiozłaś, tylko o ciepełku zapomniałaś Czytam, że bezobsługowo u Ciebie teraz w ogrodzie??? Hmmm, a mi chwasty jakoś nie chcą odpuścić
Brzózki dziś zostały u mnie posadzone i choć nie są idealne, jak te w zimozielonym, to i tak mi się podobają Dzięki za wszystkie dobre rady, że mnie ostatecznie do nich przekonałaś
Aha, w razie czego, nie szukaj u mnie fotek - ciemno się zrobiło, zanim zjechałam do domu i nie zdążyłam zrobić...
Aga brzózki nawet zimą będa Cię zachwycać Piekne kupiłaś i nie doczytałam gdzie???
W Botaniku. Niestety nie są idealne, ale skoro mówiłaś, że tak szybko rosną, to mam nadzieję, że w przyszłym roku ładnie zagęszczą im się korony. No i wszystkie wymagają prostowania...
Mam jeszcze 2 pseudostożki cisowe - myślisz, że mogę je jeszcze teraz przyciąć?
Oj rzeczywiście, chyba to madryckie słonko do nas przywiozłaś, tylko o ciepełku zapomniałaś Czytam, że bezobsługowo u Ciebie teraz w ogrodzie??? Hmmm, a mi chwasty jakoś nie chcą odpuścić
Brzózki dziś zostały u mnie posadzone i choć nie są idealne, jak te w zimozielonym, to i tak mi się podobają Dzięki za wszystkie dobre rady, że mnie ostatecznie do nich przekonałaś
Aha, w razie czego, nie szukaj u mnie fotek - ciemno się zrobiło, zanim zjechałam do domu i nie zdążyłam zrobić...
Aga brzózki nawet zimą będa Cię zachwycać Piekne kupiłaś i nie doczytałam gdzie???