Anitko pokój młodej mogę jutro fotnąć jeśli posrząta - szaro- czarno- czerwono- biały.... Ale bajzel nie do pokazania...
Ale cóż dorosła jest i to jej królestwo Chociaż zawsze w niedziele o 15:00 ma inwentaryzacje dokonywaną przez mamusię! Twierdzę, że przynajmniej raz w tygodniu musi ogarnąć ten rozgardiasz.
Za kompelmenty dziękuje. Przez ponad dwa lata niemal nie myślałam o ogrodzie bo absorbował mnie dom. Wowczas net i czasopisma wnętrzarskie mnie zdominowały.
Podłoge mam firmy Chapel - dąb bielony, deska drewniana 2 cm, szerokość 20 cm, olejowany krzemowo... Podobno przez 10 lat nie wymaga konserwacji. Po dwóch latach rzeczywiście wystarczy umycie wodą. Dziwne, że jeszcze to wszystko pamiętam
Wszystkim polecam te podłogę, skoro przeżyła całodniowe zlanie i się nie wypaczyła to znaczy, że mój pies i szpiliki gości nie straszne.
Notabene celowo kupowalm taką starzoną aby na niej pazurkow psa nie było widać. Jak sobie przypomnę orzechową podłogę z pazurkami mojej bokserki, brrr
Ogrzewanie w pokojach mam ścienne, w kuchni i łazienkach podłogowe.
Ojej Kasia, czy Ty wiesz jak ja walczę z moją wewnętrzną kokoszką? Ja bym wszędzie coś poustawiała. Gdy przesadzę natychmiast wszystko zmieniam , zostaje tylko baza - biała bluzka koszulowa i czarne cygaretki+ szpilki
Zetak stojaki kupione w necie ze stali malowanej proszkowo na czarno. Zaraz poszukam namiary i Ci podeśle.
A co do łazienek to my bliźniaczki Tylko straaaaaasznie długo Cię mama rodziła, wieeeeele lat
Idę szukać Ci stojaki.
Ps żon zawsze jest torturowany koniecznością uzupełniania drewna w stojakach..... I zwykle stoją puste...
Madżenka ...a ja mam pytanie w sprawie stojaków na drewno ...czy Ty je gdzieś kupowałaś czy może robione na zamówienie ??? To stal malowana proszkowo??
Aaaa też mam jedną łazienkę z czerwienią a drugą z zielenią
Bożenko z białą kanapą masz dużo racji, długo był dylemat kupić czarne i białe ściany czy odwrotnie... Jednak białe, na szczęście skóra, więc łatwo się czyści.
A ja perfidnie (ciii żeby Żon nie słyszał) wybrałam białe, aby je za kilka lat wymienić
Mój pies nie wchodzi na kanapę. Ran na kwartał ma pozowolenie koło Pańci sie położyć na kocyku To moje terytorium
Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.