Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:52, 02 lut 2013

Do góry
Fotki poprosimy
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:40, 02 lut 2013

Do góry
eee_taam napisał(a)
załapałam się i ja

po zajawkach z pierwszgo wątku ten dom mnie nie zaskakuje

ale mogłoby jakieś pismo u ciebie sobie sesję zrobić ))

Eeee tam
Nie zgodzilismy się na kręcenie spotu reklamowego też się nie zgodzilismy
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:38, 02 lut 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
I jak tu powiedzieć coś, żeby po tylu pochwałach, nie zabrzmiało banalnie Bosko, świeżo, nowocześnie i z gustem Gratuluję pięknego domku Aż się dziwię, że jeszcze go nie było w żadnym magazynie wnętrzarskim. Szelągowską możnaby do Ciebie wysłać i dach pod gwiazdami zrealizować u Ciebie. W końcu jesteś naszą gwiazdą na Ogrodowisku

A zdradzisz mi z jakiej firmy podłoga? Chodzi mi oczywiście o drewno. I czy masz ogrzewanie podłogowe?

I czekam na więcej Jak wygląda pokój młodej?

Pozdrawiam serdecznie

Anitko pokój młodej mogę jutro fotnąć jeśli posrząta - szaro- czarno- czerwono- biały.... Ale bajzel nie do pokazania...
Ale cóż dorosła jest i to jej królestwo Chociaż zawsze w niedziele o 15:00 ma inwentaryzacje dokonywaną przez mamusię! Twierdzę, że przynajmniej raz w tygodniu musi ogarnąć ten rozgardiasz.

Za kompelmenty dziękuje. Przez ponad dwa lata niemal nie myślałam o ogrodzie bo absorbował mnie dom. Wowczas net i czasopisma wnętrzarskie mnie zdominowały.

Podłoge mam firmy Chapel - dąb bielony, deska drewniana 2 cm, szerokość 20 cm, olejowany krzemowo... Podobno przez 10 lat nie wymaga konserwacji. Po dwóch latach rzeczywiście wystarczy umycie wodą. Dziwne, że jeszcze to wszystko pamiętam
Wszystkim polecam te podłogę, skoro przeżyła całodniowe zlanie i się nie wypaczyła to znaczy, że mój pies i szpiliki gości nie straszne.
Notabene celowo kupowalm taką starzoną aby na niej pazurkow psa nie było widać. Jak sobie przypomnę orzechową podłogę z pazurkami mojej bokserki, brrr

Ogrzewanie w pokojach mam ścienne, w kuchni i łazienkach podłogowe.
Roztoczańskie klimaty 20:32, 02 lut 2013

Do góry
A mi się te bardziej podobają, ale cena...
http://www.kominki.net/Akcesoria_Kominki.net.html
Roztoczańskie klimaty 20:30, 02 lut 2013

Do góry
Podjaę Ci namiary na stojaki - zamiawiałm przez internet
http://www.dobrepiece.pl/product.php?id_product=63

Gdyby nie Żon miałybyśmy więcej takich samych rzeczy tylko mnie ciągle stopuje
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:27, 02 lut 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Marzenko dom piekny,dopracowany w kazdym szczegole,forma nie przerastajaca tresci,funkcjonalny i sprawiajacy wrazenie pomieszczen z okladki...Jednoczesnie widac tu troskliwa,kobieca dlon,dbalosc o szczegoly ktore przyciagaja spojrzenia,cieply,rodzinny i kochany...Widac tu charakter domownikow,ich dbalosc i zaangazowanie...Nie ma tu jako takich ewidentnych babilotow,jednakze widac,ze mieszka tu rodzina.Szczesliwa rodzina Sztuka jest,nie tylko dla architektow,skomponowac taki dom w stonowanych,oszczednych barwach,ktory zacheca do bycia w nim...Tobie sie udalo Gratuluje

Ojej Kasia, czy Ty wiesz jak ja walczę z moją wewnętrzną kokoszką? Ja bym wszędzie coś poustawiała. Gdy przesadzę natychmiast wszystko zmieniam , zostaje tylko baza - biała bluzka koszulowa i czarne cygaretki+ szpilki
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:25, 02 lut 2013

Do góry
Pola napisał(a)
Marzenko, dom piękny , nowoczesna dziewczyna w nowoczesnym domu. Nie jestem zaskoczona, dlaczego?
Bo twój dom jest spójny z ogrodem to bardzo lubię......
Mój jest absolutnie w w starym stylu, i dlatego troszkę romantyczny musi być mój ogród. Fajny wątek , chodź swój dom pokazałam na forum deccorii

Pola domy są odzwierciedleniem nas. Ja wielbiam naszą różnorodność A twoja weranda z ratanowymi fotelikami mnie kusi, oj kusi
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:24, 02 lut 2013

Do góry
Daneczka69 napisał(a)
O! Trafiłam

Zabawne, bo gdy jeszcze rano tu byłam, to wątek miał w nazwie bibeloty i coś tam jeszcze a teraz Wnętrzowisko super

Madżenko, dziękuję za możliwość obejrzenia Twojego domu. Jest dużo światła, nowocześnie, funkcjonalnie i przestronnie a jednocześnie ciepło/domowo. Bardzo podoba mi się u Ciebie i o takie właśnie wnętrza Cię podejrzewałam Gratuluję pięknych wnętrz

Daneczka chciałaś "wnętrzowisko" to mówisz i masz
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:23, 02 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Madżenka ...a ja mam pytanie w sprawie stojaków na drewno ...czy Ty je gdzieś kupowałaś czy może robione na zamówienie ??? To stal malowana proszkowo??
Aaaa też mam jedną łazienkę z czerwienią a drugą z zielenią

Zetak stojaki kupione w necie ze stali malowanej proszkowo na czarno. Zaraz poszukam namiary i Ci podeśle.

A co do łazienek to my bliźniaczki Tylko straaaaaasznie długo Cię mama rodziła, wieeeeele lat
Idę szukać Ci stojaki.
Ps żon zawsze jest torturowany koniecznością uzupełniania drewna w stojakach..... I zwykle stoją puste...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:20, 02 lut 2013

Do góry
Irenko skoro Zeta ma ogród 2 ha to 300 km dla niej mało
Roztoczańskie klimaty 20:19, 02 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
O te konkretnie donice mi chodzi...http://www.hgdeco.eu/produkt/donice-concrete-white/

Zeta a Ty wiesz jak by u mnie przed drzwiami wyglądały???

Ja dzisiaj do moich wsadziłam kule bukszpanowe i nie ten teges, za ciemno... Będą ciemierniki i hebe albo horti, niech się tylko ciut ociepli
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:18, 02 lut 2013

Do góry
Madżenka ...a ja mam pytanie w sprawie stojaków na drewno ...czy Ty je gdzieś kupowałaś czy może robione na zamówienie ??? To stal malowana proszkowo??
Aaaa też mam jedną łazienkę z czerwienią a drugą z zielenią
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:13, 02 lut 2013

Do góry
Zeta dla Ciebie to rzut kamieniem, ty wszystko masz x 2
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:11, 02 lut 2013

Do góry
Lukas napisał(a)
wow! przepiękny dom...
A jaki funkcjonalny z tymi schowkami i w ogóle
Super wygląda nowoczesność ożywiona mocnymi barwami
Przy okazji świetny dywan do salonu...(kupowałaś go przez internet? jak to mogę wiedzieć gdzie?)

Tak przez internet, wyśle ci namiary
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:10, 02 lut 2013

Do góry
Sylwia do ogrodu koniecznie coś platikowego i wesołego takie jak na ostatniej inspiracji Będzie super!!
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:06, 02 lut 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Najbardziej podoba mi sie wanna i jej otoczenie również , a najbardziej bałabym sie miec białą kanapę czy fotel. Moim zdaniem na taką kanapę można tylko patrzec a nie siadac, a jeszcze pies?????
Ale ja jestem starej daty .

Bożenko z białą kanapą masz dużo racji, długo był dylemat kupić czarne i białe ściany czy odwrotnie... Jednak białe, na szczęście skóra, więc łatwo się czyści.
A ja perfidnie (ciii żeby Żon nie słyszał) wybrałam białe, aby je za kilka lat wymienić

Mój pies nie wchodzi na kanapę. Ran na kwartał ma pozowolenie koło Pańci sie położyć na kocyku To moje terytorium
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:02, 02 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
ciemierniki upchane w nowe buty...

Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 20:00, 02 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Marzenko toffam Twój dom!!! I przez Twój stół w salonie co się w nim zakochałem od pierwszego wejrzenia wczoraj przyjechał do mnie taki o identycznej formie - tylko ciemny i fornirowany Jedyne co się mi w nim nie podoba, to to, że można latać przy nim cały czas ze ścierką

Sebek wiesz już dlaczego mam dąb bielony??? A mial być z czarnego szkła...
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:59, 02 lut 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
zupełnie zignorowałam strefę pochłaniania artystycznego nieładu ... błąd ... czeba nowy dom sobie zrobić

Oj tak, garderoby, bajzlownie, szafy , szafy i pomieszczenie na sprzęt ogrodniczy niezbędne.
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:58, 02 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

zupełnie zignorowałam strefę pochłaniania artystycznego nieładu ... błąd ... czeba nowy dom sobie zrobić

Pierwszy się buduje dla wroga
Drugi dla przyjaciela.
Trzeci dla siebie

To ja mam jeszcze dwa do wybudowania....łooooooo. Nieeeee

Ja tylko jeden Będzie z wewnętrzym patio
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies