Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Wnętrzowisko - dom i wnętrze

Wnętrzowisko - dom i wnętrze

Madzenka 20:06, 02 lut 2013

Bogdzia napisał(a)
Najbardziej podoba mi sie wanna i jej otoczenie również , a najbardziej bałabym sie miec białą kanapę czy fotel. Moim zdaniem na taką kanapę można tylko patrzec a nie siadac, a jeszcze pies?????
Ale ja jestem starej daty .

Bożenko z białą kanapą masz dużo racji, długo był dylemat kupić czarne i białe ściany czy odwrotnie... Jednak białe, na szczęście skóra, więc łatwo się czyści.
A ja perfidnie (ciii żeby Żon nie słyszał) wybrałam białe, aby je za kilka lat wymienić

Mój pies nie wchodzi na kanapę. Ran na kwartał ma pozowolenie koło Pańci sie położyć na kocyku To moje terytorium
Lukas 20:10, 02 lut 2013

wow! przepiękny dom...
A jaki funkcjonalny z tymi schowkami i w ogóle
Super wygląda nowoczesność ożywiona mocnymi barwami
Przy okazji świetny dywan do salonu...(kupowałaś go przez internet? jak to mogę wiedzieć gdzie?)
Madzenka 20:11, 02 lut 2013

Lukas napisał(a)
wow! przepiękny dom...
A jaki funkcjonalny z tymi schowkami i w ogóle
Super wygląda nowoczesność ożywiona mocnymi barwami
Przy okazji świetny dywan do salonu...(kupowałaś go przez internet? jak to mogę wiedzieć gdzie?)

Tak przez internet, wyśle ci namiary
Bogdzia 20:15, 02 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Najbardziej podoba mi sie wanna i jej otoczenie również , a najbardziej bałabym sie miec białą kanapę czy fotel. Moim zdaniem na taką kanapę można tylko patrzec a nie siadac, a jeszcze pies?????
Ale ja jestem starej daty .

Bożenko z białą kanapą masz dużo racji, długo był dylemat kupić czarne i białe ściany czy odwrotnie... Jednak białe, na szczęście skóra, więc łatwo się czyści.
A ja perfidnie (ciii żeby Żon nie słyszał) wybrałam białe, aby je za kilka lat wymienić

Mój pies nie wchodzi na kanapę. Ran na kwartał ma pozowolenie koło Pańci sie położyć na kocyku To moje terytorium

Czyli Żon i pies dobrze wychowani. I tego sie po Tobie spodziewałam.
Daneczka69 20:16, 02 lut 2013

O! Trafiłam

Zabawne, bo gdy jeszcze rano tu byłam, to wątek miał w nazwie bibeloty i coś tam jeszcze a teraz Wnętrzowisko super

Madżenko, dziękuję za możliwość obejrzenia Twojego domu. Jest dużo światła, nowocześnie, funkcjonalnie i przestronnie a jednocześnie ciepło/domowo. Bardzo podoba mi się u Ciebie i o takie właśnie wnętrza Cię podejrzewałam Gratuluję pięknych wnętrz
Pola 20:17, 02 lut 2013

Marzenko, dom piękny , nowoczesna dziewczyna w nowoczesnym domu. Nie jestem zaskoczona, dlaczego?
Bo twój dom jest spójny z ogrodem to bardzo lubię......
Mój jest absolutnie w w starym stylu, i dlatego troszkę romantyczny musi być mój ogród. Fajny wątek , chodź swój dom pokazałam na forum deccorii
Zeta 20:18, 02 lut 2013

Madżenka ...a ja mam pytanie w sprawie stojaków na drewno ...czy Ty je gdzieś kupowałaś czy może robione na zamówienie ??? To stal malowana proszkowo??
Aaaa też mam jedną łazienkę z czerwienią a drugą z zielenią
Kasiek 20:22, 02 lut 2013

Marzenko dom piekny,dopracowany w kazdym szczegole,forma nie przerastajaca tresci,funkcjonalny i sprawiajacy wrazenie pomieszczen z okladki...Jednoczesnie widac tu troskliwa,kobieca dlon,dbalosc o szczegoly ktore przyciagaja spojrzenia,cieply,rodzinny i kochany...Widac tu charakter domownikow,ich dbalosc i zaangazowanie...Nie ma tu jako takich ewidentnych babilotow,jednakze widac,ze mieszka tu rodzina.Szczesliwa rodzina Sztuka jest,nie tylko dla architektow,skomponowac taki dom w stonowanych,oszczednych barwach,ktory zacheca do bycia w nim...Tobie sie udalo Gratuluje
Madzenka 20:23, 02 lut 2013

Zeta napisał(a)
Madżenka ...a ja mam pytanie w sprawie stojaków na drewno ...czy Ty je gdzieś kupowałaś czy może robione na zamówienie ??? To stal malowana proszkowo??
Aaaa też mam jedną łazienkę z czerwienią a drugą z zielenią

Zetak stojaki kupione w necie ze stali malowanej proszkowo na czarno. Zaraz poszukam namiary i Ci podeśle.

A co do łazienek to my bliźniaczki Tylko straaaaaasznie długo Cię mama rodziła, wieeeeele lat
Idę szukać Ci stojaki.
Ps żon zawsze jest torturowany koniecznością uzupełniania drewna w stojakach..... I zwykle stoją puste...
Madzenka 20:24, 02 lut 2013

Daneczka69 napisał(a)
O! Trafiłam

Zabawne, bo gdy jeszcze rano tu byłam, to wątek miał w nazwie bibeloty i coś tam jeszcze a teraz Wnętrzowisko super

Madżenko, dziękuję za możliwość obejrzenia Twojego domu. Jest dużo światła, nowocześnie, funkcjonalnie i przestronnie a jednocześnie ciepło/domowo. Bardzo podoba mi się u Ciebie i o takie właśnie wnętrza Cię podejrzewałam Gratuluję pięknych wnętrz

Daneczka chciałaś "wnętrzowisko" to mówisz i masz