Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Wnętrzowisko - dom i wnętrze

Wnętrzowisko - dom i wnętrze

Madzenka 20:25, 02 lut 2013

Pola napisał(a)
Marzenko, dom piękny , nowoczesna dziewczyna w nowoczesnym domu. Nie jestem zaskoczona, dlaczego?
Bo twój dom jest spójny z ogrodem to bardzo lubię......
Mój jest absolutnie w w starym stylu, i dlatego troszkę romantyczny musi być mój ogród. Fajny wątek , chodź swój dom pokazałam na forum deccorii

Pola domy są odzwierciedleniem nas. Ja wielbiam naszą różnorodność A twoja weranda z ratanowymi fotelikami mnie kusi, oj kusi
Madzenka 20:27, 02 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Marzenko dom piekny,dopracowany w kazdym szczegole,forma nie przerastajaca tresci,funkcjonalny i sprawiajacy wrazenie pomieszczen z okladki...Jednoczesnie widac tu troskliwa,kobieca dlon,dbalosc o szczegoly ktore przyciagaja spojrzenia,cieply,rodzinny i kochany...Widac tu charakter domownikow,ich dbalosc i zaangazowanie...Nie ma tu jako takich ewidentnych babilotow,jednakze widac,ze mieszka tu rodzina.Szczesliwa rodzina Sztuka jest,nie tylko dla architektow,skomponowac taki dom w stonowanych,oszczednych barwach,ktory zacheca do bycia w nim...Tobie sie udalo Gratuluje

Ojej Kasia, czy Ty wiesz jak ja walczę z moją wewnętrzną kokoszką? Ja bym wszędzie coś poustawiała. Gdy przesadzę natychmiast wszystko zmieniam , zostaje tylko baza - biała bluzka koszulowa i czarne cygaretki+ szpilki
Enya73 20:28, 02 lut 2013

I jak tu powiedzieć coś, żeby po tylu pochwałach, nie zabrzmiało banalnie Bosko, świeżo, nowocześnie i z gustem Gratuluję pięknego domku Aż się dziwię, że jeszcze go nie było w żadnym magazynie wnętrzarskim. Szelągowską możnaby do Ciebie wysłać i dach pod gwiazdami zrealizować u Ciebie. W końcu jesteś naszą gwiazdą na Ogrodowisku

A zdradzisz mi z jakiej firmy podłoga? Chodzi mi oczywiście o drewno. I czy masz ogrzewanie podłogowe?

I czekam na więcej Jak wygląda pokój młodej?

Pozdrawiam serdecznie
20:33, 02 lut 2013
załapałam się i ja

po zajawkach z pierwszgo wątku ten dom mnie nie zaskakuje

ale mogłoby jakieś pismo u ciebie sobie sesję zrobić ))

Madzenka 20:38, 02 lut 2013

Enya73 napisał(a)
I jak tu powiedzieć coś, żeby po tylu pochwałach, nie zabrzmiało banalnie Bosko, świeżo, nowocześnie i z gustem Gratuluję pięknego domku Aż się dziwię, że jeszcze go nie było w żadnym magazynie wnętrzarskim. Szelągowską możnaby do Ciebie wysłać i dach pod gwiazdami zrealizować u Ciebie. W końcu jesteś naszą gwiazdą na Ogrodowisku

A zdradzisz mi z jakiej firmy podłoga? Chodzi mi oczywiście o drewno. I czy masz ogrzewanie podłogowe?

I czekam na więcej Jak wygląda pokój młodej?

Pozdrawiam serdecznie

Anitko pokój młodej mogę jutro fotnąć jeśli posrząta - szaro- czarno- czerwono- biały.... Ale bajzel nie do pokazania...
Ale cóż dorosła jest i to jej królestwo Chociaż zawsze w niedziele o 15:00 ma inwentaryzacje dokonywaną przez mamusię! Twierdzę, że przynajmniej raz w tygodniu musi ogarnąć ten rozgardiasz.

Za kompelmenty dziękuje. Przez ponad dwa lata niemal nie myślałam o ogrodzie bo absorbował mnie dom. Wowczas net i czasopisma wnętrzarskie mnie zdominowały.

Podłoge mam firmy Chapel - dąb bielony, deska drewniana 2 cm, szerokość 20 cm, olejowany krzemowo... Podobno przez 10 lat nie wymaga konserwacji. Po dwóch latach rzeczywiście wystarczy umycie wodą. Dziwne, że jeszcze to wszystko pamiętam
Wszystkim polecam te podłogę, skoro przeżyła całodniowe zlanie i się nie wypaczyła to znaczy, że mój pies i szpiliki gości nie straszne.
Notabene celowo kupowalm taką starzoną aby na niej pazurkow psa nie było widać. Jak sobie przypomnę orzechową podłogę z pazurkami mojej bokserki, brrr

Ogrzewanie w pokojach mam ścienne, w kuchni i łazienkach podłogowe.
Madzenka 20:40, 02 lut 2013

eee_taam napisał(a)
załapałam się i ja

Eeee tam
Nie zgodzilismy się na kręcenie spotu reklamowego też się nie zgodzilismy
monteverde 20:44, 02 lut 2013

Zeta 20:45, 02 lut 2013

A czy zadowolona jesteś z konstrukcji stalowej domu.....nic Ci nie peka w środku..?... Bo okna to chyba aluminium???
Zeta 20:46, 02 lut 2013

Jesssss choruję na hufhausa ....mój drugi dim to będzie huf....... I nie oddam go przyjacielowi
20:51, 02 lut 2013
Marzena2007 napisał(a)

załapałam się i ja

Eeee tam
Nie zgodzilismy się na kręcenie spotu reklamowego też się nie zgodzilismy

znaczy może by się bliźniaki pojawiły))))))))))))) jak ze PRL-u weszło sie na drugie pietro czy czwarte , nie było różnicy jak u siebie ))

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies